Academia Navală „Mircea cel Bătrân” pune la bătaie peste un milion de lei pentru achiziția legumelor proaspete! (DOCUMENT)
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” pune la bătaie peste un milion de lei pentru achiziția legumelor proaspete!
24 Oct, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
610
Marime text
Ministerul Apărării - Unitatea Militara 02192 Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția de legume proaspete.
Licitația va avea loc pe data de 27 noiembrie 2024, ora 15:00, iar anunțul a apărut, pe licitatiapublica.ro, pe data de 23 octombrie 2024.
Valoarea estimativă a contractului este de 1.321.642 lei.
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este reprezentat de achiziția legumelor proaspete, precum cartofi, legume rădăcinoase, ceapă, fasole verde, mazăre, ardei, tomate, dovlecei, ciuperci, castraveți, lăptuci, varză, broccoli și plante aromatice.
Fiecare participant la procedură are posibilitatea de a depune oferte pentru un lot, mai multe sau pentru toate loturile.
Estimările cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe întreaga perioadă a acordului-cadru și a celor care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru, se regăsesc în caietele de sarcini.
De asemenea, numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 18 zile.
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Totodată, persoanele cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea si finalizarea procedurii sunt:
- Toma Alecu – comandant,
- Moise Gabriel - locțiitor al comandantului,
- Bododel Radu Vasile – director general administrativ,
- Burlacu Ciprian – contabil șef,
- Ivanov Georgiana - consilier juridic,
- Schipor Constantin - șef al achizițiilor,
- Buzoianu Cristina Florentina - referent de specialitate,
- Ivan Florina - referent de specialitate,
- Ion Valentin - subofițer achiziții,
- Coșofreț Gabriela - referent de specialitate,
- Carabet Violeta - referent de specialitate,
- Munteanu Beatrice - ofițer specialist planificare
Operatorii economici care depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara rezidentă, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile ce fac obiectul contractului de achiziție publică.
Cerința se aplică inclusiv pentru terți susținători care completează informațiile aferente situației lor la nivelul unui DUAE distinct, mai precizează sursa citată.
Conform documentelor, în cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. Astfel, în situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, iar oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Confort Urban cumpără indicatoare rutiere! Contract de peste 10 milioane de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii