Achiziție de 450.000 de lei Unitatea Militară 01556 Mangalia cumpără detector de țevi și cabluri îngropate (DOCUMENT)
Achiziție de 450.000 de lei: Unitatea Militară 01556 Mangalia cumpără detector de țevi și cabluri îngropate
14 Nov, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
121
Marime text
Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 01556 Mangalia, și-a exprimat, printr-un anunț de publicitate, intenția de a achiziționa un detector de țevi și cabluri îngropate, valoarea estimată totală a contractului fiind de 450.000 de lei.
Potrivit platformei licitatiapublica.ro, data limită de depunere a ofertelor este 26.11.2024, ora 15:00. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț.
Potrivit anunțului de participare, aparatul destinat pentru detectarea rețelelor de utilități (rețele de energie electrică, de comunicații și conducte, trebuie să fie ușor de transportat în locația dorită, independent față de sursele de alimentare cu energie electrică.
Acordul-cadru de furnizare va fi semnat de Unitatea Militară 01556 Mangalia, urmând ca aceasta să semneze și să deruleze contracte subsecvente pentru cantitățile planificate .
Autoritatea contractantă anunță că fiecare participant la procedură are posibilitatea de a depune o ofertă. Estimările cantităților minime și maxime care ar putea fi solicitate pe întreaga perioadă a acordului-cadru și a celor care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru, se regăsesc în caietele de sarcini.
Potrivit autorității contractante, numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 3 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitarilor de clarificări sau informațiilor suplimentare .
Ca modalitate de îndeplinire, se va completa DUAE în conformitate cu art. 193 alin. (1) din Legea 98/2016.
Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmeaza a fi prezentate, la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertanții clasați pe primele 3 locuri în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor.
Aceste documente pot fi:
1.1. Certificate constatatoare privind plata impozitelor, taxelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat etc.) valabile la momentul prezentării, pentru sediul principal, iar pentru sediile secundare/punctele de lucru, o declarație pe propria răspundere privind îndeplinirea obligațiilor de plată a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor la bugetul general consolidat datorate.
1.2. Cazierul judiciar al operatorului economic și al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau al acelor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control in cadrul acestuia, asa cum
rezulta din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv
1.3. Dupa caz, documente prin care se demonstreaza faptul ca operatorul economic poate beneficia de derogarile prevazute la
articolele privind achizitiile publice: art.166 alin.(2), art. 167 alin.(2), art. 171 din Legea 98/2016.
1.4. Alte documente edificatoare dupa caz.
Nota: În cazul ofertanților care sunt persoane juridice straine se vor prezenta certificate/documente echivalente care sa fie valabile la momentul prezentarii. In cazul în care în tara de origine sau tara in care este stabilit ofertantul și tertul susținătorl nu se emit documente de natura celor prevăzute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevăzute la art.164, 165 și 167 din Legea nr. 98/2016, autoritatea/entitatea contractanta are obligatia de a accepta o declaratie pe proprie raspundere sau, daca în tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, o declaratie autentica data in fata unui notar, a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens.
Ofertele depuse de catre operatorii economici au obligativitatea de a fi insotite de formularul DUAE, sub sanctiunea respingerii acesteia din urma ca inacceptabila conform art.137 alin.(2) lit.b) din H.G. 395/2016
Operatorii economici care depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara rezidentă, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile ce fac obiectul contractului de achiziție publică. Cerința se aplică inclusiv pentru terți susținători care completează informațiile aferente situației lor la nivelul unui DUAE distinct.
Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să își mențină oferta: Oferta trebuie să fie valabilă până la: 26.03.2025.
Persoane autorizate să asiste la deschiderea ofertelor: Ariton Bogdan, Crudu Constantin, Candidatu Nicoleta, Cercel Constantin, Grigore Florin.
În secțiunea documente poate fi parcurs anunțul simplificat.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Citește și:
Unitatea Militară 02041 Murfatlar din județul Constanța angajează șofer. Iată cerințele
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii