Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziție pentru securitatea cibernetică Critical Technologies SRL a încasat peste jumătate de milion de lei de la CN APM Constanța (DOCUMENT)

ro

13 Aug, 2024 17:00 399 Marime text
  • Obiectul achiziției constă în furnizarea unei soluții cibernetice tip SIEM – Security Information and Event Management pentru colectare, analiză, corelare, alertare, stocare și arhivare jurnale
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit contractul „sistem de colectare, analiză și corelare jurnale pentru securitate cibernetică”.
 
Obiectul achiziției constă în furnizarea unei soluții cibernetice tip SIEM – Security Information and Event Management pentru colectare, analiză, corelare, alertare, stocare și arhivare jurnale.
 
Suma plătită de Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța este de 501.000 lei.
 
Obiectul achiziției constă în furnizarea de:
- Sistem de colectare, analiza si corelare jurnale pentru securitate cibernetică – accesibil din cloud pentru o perioadă de 36 de luni - 1 bucată
- Instruire și certificare pentru angajați ai beneficiarului – 2 bucăți
 
Autoritatea contractantă a atribuit contractul către Critical Technologies.
 
Cele două părți au parafat contractul la data de 6 august 2024, iar data publicării în SEAP a fost 12 august 2024.
 
Despre Critical Technologies
 
Conform termene.ro, platformă consultată marți, 13 august 2024, Critical Technologies SRL are sediul în Voluntari, județul Ilfov, funcționează din anul 2014 și se ocupă cu activități de consultanță în tehnologia informației.
 
Cifra de afaceri pe anul 2023 a societății a fost egală cu 9.160.413 lei, profitul a fost de 3.727.417 lei și media de angajați a fost egală cu trei.
 
Potrivit termene.ro, asociații firmei sunt Lorena Cristina Bășmăluță (deține 96% din capital) și Dragoș Bășmăluță (4% din capital).
 
Dragoș Bășmăluță se ocupă de administrarea Critical Technologies SRL.
 
Firma are adjudecate șase achiziții directe și 13 achiziții publice. Printre autoritățile contractante se numără: Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Curtea Constituțională a României, Servicii de Telecomunicații Speciale, Universitatea din București, Administrația Națională a Penitenciarelor etc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța CN APM SA, achiziție de gaze naturale de peste 2,4 milioane lei, pentru centrale termice (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii