Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral cumpără două buldoexcavatoare pentru aproximativ un milion de lei (DOCUMENT)

ro

03 Oct, 2024 17:00 197 Marime text
Sediul ABADL. Foto: ZIUA de Constanța
  • Conform descrierii succinte, buldoexcavatoarele sunt necesare pentru desfășurarea activităților de exploatare a obiectivelor hidrotehnice, respectiv diguri de protecție, baraje, noduri hidrotehnice, precum și întreținere și ecologizarea plajelor
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, cu sediul pe strada Mircea cel Bătrân nr. 127, Constanța, cumpără două buldoexcavatoare, conform contractului publicat în SEAP pe 30.09.2024.
 
Autoritatea contractantă plătește suma de 964.000 de lei pentru această achiziție. Inițial, valoarea era estimată la 1.094.118 lei.
 
Conform descrierii succinte, buldoexcavatoarele sunt necesare pentru desfășurarea activităților de exploatare a obiectivelor hidrotehnice, respectiv diguri de protecție, baraje, noduri hidrotehnice, precum și întreținere și ecologizarea plajelor. 
 
Contractul a fost atribuit pe baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Firma câștigătoare este Kuhn Romania SRL care a încheiat contractul cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral la data de 4 septembrie 2024.
 
Despre Kuhn Romania SRL
 
Potrivit termene.ro, Kuhn Romania SRL a fost înființată pe 12 decembrie 1994, cu sediul social în Otopeni, județul Ilfov și cu activitate declarată „comerț cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio și televizoarelor”.
 
Pentru anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de lei, un profit de aproximativ 30 de milioane de lei și 73 de salariați.
 
Kuhn Romania SRL este controlată de Kuhn Holding Gesellschaft MBH, persoană juridică din Austria.
 
Administratori sunt Andreas Franz Kuhn, Stanciu Mircea și Stefan Georg Kuhn.
 
Potrivit termene.ro, firma are 1.374 de cumpărări directe și 115 licitații. Printre autoritățile contractante se numără: Termoficare Constanța SRL, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, RAJA Constanța, Serviciul Public Ecosal Galați, Administrația Domeniului Public Pitești, ROMSILVA RA etc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Ce sumă investește ABADL în reactualizarea proiectului de îndiguire la Ceatalchioi, Tulcea? (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii