Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avicola Mihail Kogălniceanu investește peste 1 milion de euro pentru înființarea unei ferme de găini, în județul Constanța

ro

29 Sep, 2024 17:00 156 Marime text
foto: MADR
  • Avicola Mihail Kogălceanu SRL organizează o licitație pentru înființarea fermei de găini ouătoare
  • Valoarea totală pentru achiziția curentă este de 5.988.823,23 lei, adică peste 1 milion de euro
  • Investiția este realizată prin fonduri de la Uniunea Europeană
 
Avicola Mihail Kogălceanu SRL organizează o licitație pentru înființarea fermei de găini ouătoare – lucrări și bunuri.
 
Ferma se înființează pe fonduri europene, conform anunțului SEAP, valoarea totală pentru achiziția curentă fiind de 5.988.823,23 lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 octombrie 2024, dată la care va avea loc și licitația.
 
Amintim că în octombrie 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Avicola Mihail Kogălniceanu SRL.
 
Mai precis, vorbim de proiectul „Înființare fermă de găini ouătoare”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Cobadin, satul Cobadin, extravilan, Parcela A35/20, Tarla 7, titular.
 
 
Avicola Mihail Kogălniceanu SRL este fondată în anul 2012, iar conform termene.ro, pe anul 2023 a raportat un profit de 5.176 lei, fără cifră de afaceri și fără salariați. Sediul social este în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, iar activitatea principală a firmei constă în „Creșterea păsărilor”. Mihai Ruca este asociat unic și administrator. El mai apare în firma Mar Pharma Veterinary SRL.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
APM ConstanțaÎnființare fermă de găini ouătoare. Iată cine este investitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii