Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centru de colectare prin aport voluntar Art Colosseum SRL și Holding Hondor Stil SRL au semnat cu Primăria Rasova. Contract de peste 1,9 milioane lei (DOCUMENT)

ro

16 Oct, 2024 14:31 164 Marime text
Primaria Rasova
  • Contractul „Servicii proiectare și execuție de lucrări în cadrul proiectului «Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comuna Rasova»“ a fost câștigat de firmele Art Colosseum SRL și Holding Hondor Stil SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 1.936.048,75 lei.  
  • Asociat unic în Holding Hondor Stil SRL este Ilie Hondoreanu, care deține și calitatea de administrator.
  • Asociații firmei Art Colosseum SRL sunt: Raluca Mihaela Bejenaru și Mihaela Lăcustă.
 
Primăria Rasova, județul Constanța, a anunțat pe SEAP numele firmelor care și-au adjudecat contractul „Servicii proiectare și execuție de lucrări în cadrul proiectului «Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comun㻓.
 
Achiziția a fost atribuită către Holding Hondor Stil SRL și Art Colosseum SRL. Valoarea contractului este de 1.936.048,75 lei.
 
Câștigătorii licitației vor elabora proiectul tehnic, vor verfica execuția tehnică a proiectului, vor acorda asistență tehnică pe parcursul execuției + execuția obiectivului “Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comuna Rasova, județul Constanța”.
 
În situația existentă, colectarea deșeurilor se face în mod selectiv în containere supraterane care generează disconfort vizual, olfactiv, sunt puncte de atracție pentru rozatoare, animale fara stăpân, oameni ai strazii care răscolesc gunoaiele din containere și le aruncă afară, fapt ce duce la împrăștierea acestora în împrejurul zonei amenajate în acest scop.
 
Acest obiectiv vine în sprijinul locuitorilor comunei prin faptul că prin acest sistem se păstrează curațenia și se elimină mirosul în zona în care se aruncă deșeurile, iar gunoiul este colectat de operatorul de salubritate prin ridicarea containerelor cu o instalație hidraulica, la nivelul solului.
 
Principalele obiective preconizate a fi atinse prin construirea unui centru de colectare selectiv sunt următoarele:

- Avantaje privind comfortul,
- Eficientizarea semnificativă a spațiului,
- Optimizarea amplasării,
- Eliminarea mirosurilor,
- Limitarea semnificativă a prezenței insectelor,
- Eliminarea prezenței animalelor fără stăpân, cât și a rozătoarelor,
- Protejarea sănătății populației și a animalelor,
- Limitarea amenajărilor suplimentare,
- Avantaje investiționale și operaționale,
- Eliminarea și limitarea operațiilor de deratizare,
- Limitarea operațiilor de dezinsecție,
- Eliminarea vandalizării li a furturilor,
- Crestere a duratei de viață a investițiilor,
- Limitarea operațiilor de curățare,
- Eliminarea totală a accesului animalelor.

 
Despre Holding Hondor Stil SRL

 
Potrivit termene.ro, firma Holding Hondor Stil SRL a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este la Medgidia, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Asociat unic în Holding Hondor Stil SRL este Ilie Hondoreanu, care deține și calitatea de administrator.
 
Holding Hondor Stil SRL a obținut, prin negociere directă, 74 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Școala Gimnazială Spiru Haret Medgidia, Comuna Castelu,  Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia, Liceul Teoretic Emil Racoviță Techirghiol, Comuna Saligny și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat 21 de licitații organizate de autorități publice locale, printre care: U.A.T. Comuna Rasova, Primăria Negru Vodă, Municipiul Medgidia,  S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA și altele.
 
În anul 2023, Holding Hondor Stil SRL a declarat o cifră de afaceri de 10.312.103 lei, 24 de salariați, un profit de 1.627.590 lei și datorii de 4.131.569 lei.
 


Despre Art Colosseum SRL
 
 
Compania a fost înființată în 2006 și are sediul în Constanța pe strada Calafatului nr.64.  Firma se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Asociații firmei sunt: Raluca Mihaela Bejenaru, cu 67% din capitalul social, Mihaela Lăcustă, cu 33% din capitalul social. Administratorul societății este Raluca Mihaela Bejenaru.
 
Din anul 2007 până în prezent, Art Colosseum SRL a încheiat, prin negociere directă 14 contrcate de la autorități publice. Printre acestea se numără: Confort Urban SRL, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Municipiul Constanța, Serviciul Public de Asistență Socială Constanța,  Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanța și Consiliul Județean Constanța.
   
De la Primăria Constanța a câștigat în 2019 un contract de elaborare expertiză tehnică pentru imobilele de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente de pe Badea Cârțan, un contract de 43.950 lei.
 
În anul fiscal 2022, Art Colosseum SRL, cu 2 salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 265.972 lei și o pierdere de 6.875 lei. Situația fiscală pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de 298.630 lei, 3 salariți, un profit de 8.952 lei și datorii de 30.660 lei.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța. La Negru Vodă, înființarea unui centru de colectare a deșeurilor. Cine execută lucrările (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța. Art Colosseum SRL, care a elaborat expertiza tehnică a imobilelor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente, va furniza servicii de inginerie rutieră pentru Confort Urban SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii