Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Scafandri vrea să repare Nava Maritimă de Sprijin și Intervenție cu Scafandri „Grozavul” (DOCUMENT)

ro

29 Sep, 2024 17:00 167 Marime text
Nava Maritimă de Sprijin și Intervenție cu Scafandri „Grozavul”

Ministerul Apărării Naționale – Unitatea Militară 02145 (Centrul de Scafandri) Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în servicii de reparare si de întreținere a navelor.
 
Anunțul a fost publicat pe SEAP pe data de 27.09.2024, iar licitația va avea loc pe data de 03.10.2024 2024, ora 15:00.
 
Valoarea estimativă a contractului este de 76.000,00 lei.
 
Criteriul de atribuire îl reprezintă „prețul cel mai scăzut”.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul achiziției este reprezentat de serviciul de reparație al instalației de încălzire la N.M.S.I.S. GROZAVUL. Astfel, conform anunțului, executarea serviciului este necesară pentru reasigurarea furnizării energiei termice de la bordul NMSIS Grozavul.
 
Termenul de execuţie este de maxim 30 zile calendaristice de la data emiterii de către beneficiar a ordinului de începere a prestării serviciului.
 
Perioada de garanţie acordată de către prestator pentru materiale, piesele înlocuite cât și pentru lucrările efectuate va fi de minim 12 de luni de la data semnării procesului verbal de recepție și punere în funcțiune. Plata se va efectua cu OP în maxim 60 zile calendaristice de la data primirii facturii în original și de la data recepției serviciului în contul de trezorerie al prestatorului.
 
Factura se va încărca obligatoriu în sistemul RO e-Factura, conform OUG 120/2021. Plata se va efectua cu ordin de plată în maxim 60 zile calendaristice de la data primirii facturii și de la data recepției produselor în contul de Trezorerie al furnizorului.
 
În anunț se specifică faptul că achiziţia se realizează în conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 114/2011 (actualizată) privind atribuirea anumitor contracte de achiziții publice în domeniul apărării și securității prin ACHIZIŢIE DIRECTĂ.
 
Comisia responsabilă cu evaluarea ofertelor va selecta oferta admisibilă (oferta care îndeplineşte cerinţele minime din prezentul anunţ și din fișele de produs anexate) cu prețul cel mai scăzut. În cazul în care două sau mai multe oferte admisibile se clasează pe primul loc, cu aceeași valoare a ofertei, atunci, în vederea realizării achiziției publice, se va solicita, în scris, numai ofertanților clasați pe primul loc, pentru departajare, să depună o nouă propunere financiară.
 
După reofertarea prețului, va fi declarat câștigator ofertantul a cărui noua propunere financiară are valoarea cea mai mică.
 
 În secțiunea Documente poate fi parcurs în integralitate anunțul simplificat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Baza Logistică Navală cumpără mobilier pentru Cercul Militar Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii