Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Zi Delfinul din Constanța, reablitat de Fadmig SRL, firmă cu lipici la banii publici (DOCUMENT)

ro

15 Oct, 2024 17:00 136 Marime text
Centrul de Zi Delfinul
  • Contractul „Lucrări de reparații generale și renovare CZ Delfinul“ a fost atribuit pe data de 9 octombrie de DGASPC firmei Fadmig SRL.
  • Astfel, Fadmig SRL va înacasa de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța  378.227,19 lei.
  • Fadmig SRL a obținut, prin negociere directă, 328 de contracte de la autorități publice locale.
  • Firma îi are ca asociați pe Daniela Răileanu și pe Aurelia Georgescu.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța reabilitează CZ Delfinul. Potrivit SEAP, contractul „Lucrări de reparații generale și renovare CZ Delfinul“ a fost atribuit pe data de 9 octombrie firmei Fadmig SRL.
 
Astfel, Fadmig SRL va înacasa de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța  378.227,19 lei.
 
Prezenta procedura de atribuire a contractului are în vedere achiziționarea lucrărilor de execuție pentru: „Achiziția de lucrări de reparații generale și renovare CZ Delfinul” respectiv:
 - Reparații finisaje interioare – tencuieli, glet, zugrăveli lavabile,
- Tâmplărie PVC,
- Montaj pardoseli parchet laminat, gresie și PVC,
- Instalații sanitare,
- Instalații electrice, circuit monofazic și trifazic.
CentruL de Zi (CZ) Delfinul“ este situat pe strada Pandurului 120 din municipiul Constanța.
 
 
Responsabili de atribuirea procedurii publice

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de atribuirea licitației sunt:

- directorul general – Ristea Mihaela; director executiv Direcția Economică – Dănilă George; director executiv Protecția Copilului – Marcoșanu Silviu Mihai;
- Serviciul Achiziții Urmărire Contracte: Constantin Dana Antonela - consilier achizitii, Sotir Anișoara - șef serviciu, Frățilă Ionuț - inspector; Neculae Laura Cristina - consilier achiziții publice, Grosu Chirana Georgiana - inspector, Gheorghe Marius Cristian – consilier achizitii publice;
- CIRU DASPA: Macovei Marius - șef centru, Liviu Andrei - inspector, Cătălin Meroșneac - inspector, Mititelu Radu - inspector; Erimia Carmen - inspector, Nurla Aysel - inspector,
- ServiciulJuridic Contencios: Preda Afrodita Georgiana - șef serviciu, Guță Titiana - consilier juridic, Checiu Cristina - consilier juridic, Denisa Dragomir - consilier juridic; Ciocirlan Monica, Creanga Iuliana Georgiana;
- Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica - șef serviciu, Neculaev Alina Andreea - inspector, Cosma Felicia Iuliana -consilier, Serbinuc Iuliana Claudia - consilier, Eremia Marius - consilier, Butoi Meral - consilier; Acatrinei Florentina – consilier, Geamanliga Tanța  referent.
 
 
Despre Fadmig SRL
 
Fadmig SRL a mai reparat balustrada de la Cazino, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, un pavilion al Academiei Navale, podețele pietonale din Parcul Tăbăcărie, Căminul pentru Persoane Vârstnice sau pavilioanele de vară pentru pensionari din municipiul Constanța.
 
Firma din Constanța are ca asociați pe Daniela Răileanu și pe Aurelia Georgescu, fiecare cu câte 59% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii societății.
 
Fadmig SRL a obținut, prin negociere directă, 334 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Liceul Economic "Virgil Madgearu", Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat 7 licitații organizate de: Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Ministerul Apărării - U.M. 02192, Direcția Generală Asistență Socială Constanța.
 
În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 5.363.404profit de 1.495.521, datorii de 1.187.022 lei și 20 de angajați. Situația pe 2023 arată astfel: cifră de afaceri de 1.952.702 lei, un profit de 8.832 lei, zero salariați și datorii de 940.261 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Investiție de jumătate de milion de lei: Centru de Zi Delfinul, reabilitat de DGASPC Constanța (DOCUMENT)

Cumpărări directe: Subsolul Cantinei de ajutor social din Constanța, reabilitat de Fadmig SRL. Compania a reabilitat și balustrada de la Cazino (DOCUMENT)
 
Rețeaua de termoficare a Spitalului Militar Constanța, în reparații. Iată ce sumă investește (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii