Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
13:38 20 02 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC a finalizat achiziția de servicii digitizare în cadrul proiectului de „Restaurare, conservare, amenajare și valorificare cultural – turistică a Cetății Carsium”. Detalii despre câștigător (DOCUMENT)

ro

17 Feb, 2025 17:00 423 Marime text
  • Prin proiectul „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium (Hârșova)”, etapizat în cadrul Programului Regional Sud-Est 2021-2027, Acțiunea 6.1. Dezvoltare integrată (DUI) în zonele urbane prin regenerare urbană, conservarea patrimoniului și dezvoltarea turismului, UAT Județul Constanța urmărește ca județul Constanța, parte componentă a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, să gestioneze în mod eficient resursele patrimoniului cultural local, să valorifice potențialul acestuia pentru o dezvoltare sustenabilă care să permită creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale și regionale
  • Ofertant câștigător este Vision Engineering & Consultancy SRL iar contractul are o valoare de 25.000 lei fără TVA
  • Asociați și administratori ai firmei sunt Georgian Mârzea și Nicoleta Monica Bucur
  • Firma figurează cu alte 14 contracte din achiziții directe, potrivit www.termene.ro
 


 
Consiliul Județean Constanța a finalizat achiziția directă de servicii de digitizare în cadrul proiectului de restaurare al Cetății Carsium( Hârșova).

Prin proiectul „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium (Hârșova)”, etapizat în cadrul Programului Regional Sud-Est 2021-2027, Acțiunea 6.1. Dezvoltare integrată (DUI) în zonele urbane prin regenerare urbană, conservarea patrimoniului și dezvoltarea turismului, UAT Județul Constanța urmărește ca județul Constanța, parte componentă a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, să gestioneze în mod eficient resursele patrimoniului cultural local, să valorifice potențialul acestuia pentru o dezvoltare sustenabilă care să permită creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale și regionale.

Obiectivele specifice ale proiectului:

Conservarea, restaurarea și protejarea Cetății Carsium prin: realizarea de lucrări aferente sectorului Turnul Comandantului și zidurilor acestuia; consolidare Zid Sector Port; lucrări aferente Zidului Sector Incinte Vest; lucrări amenajare sit; lucrări împrejmuire;
Realizarea unui corp multifuncțional care să asigure toate utilitățile administrative necesare (grupuri sanitare, inclusiv cu facilități pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, etc.); corpul multifuncțional va adăposti ca funcțiuni grupuri sanitare demixate și pentru persoane cu dizabilități, dar și un loc pentru paznic și diverse informații turistice;
Asigurarea dotărilor;
Realizarea activităților de marketing și punerea în valoare a obiectivului restaurat, inclusiv digitizarea acestuia;
Creșterea numărului preconizat de vizite la obiectivul de patrimoniu cultural.

Obiectul contractului îl constituie digitizarea obiectivului de investiție „Restaurarea, Conservarea, Amenajarea și Valorificarea Cultural-Turistică a Cetății Carsium (Hârșova)” și presupune capturarea digitală, transformarea din formă analogă, descrierea și reprezentarea obiectelor de patrimoniu, procesarea, asigurarea accesului la conținutul digitizat și prezervarea pe termen lung.

Ofertant câștigător este Vision Engineering & Consultancy SRL iar contractul are o valoare de 25.000 lei fără TVA.


 
Vision Engineering & Consultancy SRL
 
Firma a fost înființată în 2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.


Are sediul social în Ploiesti, județul Prahova. Cifra de afaceri a companiei a fost de 1,697,796 lei în anul 2023, cu un profit de 408,929 lei și 4 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 83.01%.

Asociați și administratori ai firmei sunt Georgian Mârzea și Nicoleta Monica Bucur.

Firma figurează cu alte 14 contracte din achiziții directe, potrivit www.termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Selecție de oferte pentru dotări în cadrul proiectului de reabilitare a cetății de la Hârșova. Care este valoarea achiziției?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii