Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN Constanța achiziționează servicii de asistență și service tehnic (DOCUMENT)

ro

12 Aug, 2024 17:00 500 Marime text


Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, cu sediul în județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din municipiul Constanța pentru achiziția serviciilor de asistență și service tehnic.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în furnizarea serviciilor de asistență și service, pentru echipamente și instalații supuse supravegherii I.S.C.I.R.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 99.281 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este S.C. UTILNAVOREP SERVICE S.R.L.
 
Despre S.C. UTILNAVOREP SERVICE S.R.L
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „întreținerea și repararea autovehiculelor”.
 
Acționar unic este UTILNAVOREP SA, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța, ce deține o cotă de 100% din firmă, iar administrator este Costea Dumitru.
 
Costea Dumitru mai deține funcția de asociat al MECFLEX S.R.L., deținând 8% din capitalul social al acesteia.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 7.949.473 lei și profit în valoare de 2.340.847 lei, la un număr mediu de 11 angajați.
S.C. UTILNAVOREP SERVICE S.R.L. figurează cu 17 contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți comerciale contractante precum RAJA S.A Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, dar și 36 de contracte câștigate prin licitații publice, pentru entități contractante, precum Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., RAJA S.A Constanța și Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
CN APM Constanța aprobă transferul unui teren către Autoritatea Vamală Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii