CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța actualizează devizul general pentru modernizare Port Ovidiu
CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța actualizează devizul general pentru modernizare Port Ovidiu
18 Sep, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
508
Marime text
- Compania Naționață Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract, prin cumpărare directă
- Este vizată actualizarea devizului general privind obiectivul de investiții – „Modernizare și extindere capacitate de operare în Portul Ovidiu”
- TPF Inginerie SRL este firma câștigătoare a contractului de 49.999 lei, declarată pe 17 septembrie 2024, conform SEAP.
Compania Naționață Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract, prin cumpărare directă, pentru actualizarea devizului general privind obiectivul de investiții – „Modernizare și extindere capacitate de operare în Portul Ovidiu”.
TPF Inginerie SRL este firma câștigătoare a contractului de 49.999 lei, declarată pe 17 septembrie 2024, conform SEAP.
Amintim că în toamna anului 2023, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract ce constă în proiectarea și executarea modernizării și extinderii capacității de operare în Portul Ovidiu.
Conform e-licitatia.ro, vorbim de servicii de proiectare – faza I și faza II și execuția conform caietului de sarcini. Lucrările vor fi executate în Portul Ovidiu – mal drept și zona bazin întoarcere nave mal stâng, pe raza UAT Lumina, cât și la Canal Poarta Albă – Midia, Năvodari.
Pe 27 octombrie 2022 a fost atribuit contractul, care a fost făcut public recent pe platforma SEAP. Firmele câștigătoare sunt Building Construction MEA SRL, G&M Road Building Engineering și Building Design 2000 Top SRL. Valoarea totală a contractului este de 56.678.600 lei.
Conform Administrației Canalelor Navigabile, proiectul va cuprinde execuția unui port nou pe malul stâng al Canalului Poarta Albă – Midia – Năvodari, în zona bazinului de întoarcere a navelor/barjelor și modernizarea portului existent, de pe malul drept.
Despre TPF Inginerie SRL
SC TPF Inginerie SRL, a fost fondată în anul 2010 și se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
TPF Inginerie SRL (cu zeci de contracte publice) este controlată de TPF SA, cu sediul în Belgia, iar administratorii sunt Marian Ion Constantinescu și Spitaels Thomas Francois, din Belgia.
Compania a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 134.599.587,76 lei, iar printre autoritățile contractante se află Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.
Printre contractele derulate de TPF Inginerie SRL putem menționa: servicii de consultanță și supervizare execuție lucrări pentru obiectivul „Modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creșterii adâncimilor șenalelor și bazinelor și a siguranței navigației în Portul Constanța”, servicii de consultanță pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate „Dezvoltare Port Tulcea - Etapa”, verificarea proiectului tehnic pentru realizarea investiției Constanța - Mangalia și dirigenție de șantier aferentă obiectivelor de investiții - 2016-C/I/RK-404 Buzău, 2016-I-2394 Medgidia, 2016-C/I/RK-525 Focșani.
La nivel național, TPF Inginerie SRL are trei puncte de lucru, unul dintre ele fiind la Constanța, pe bulevardul Tomis.
Constantinescu Marian Ion este împuternicit al TPF Engenharia LTDA Recife Sucursala București, al TPF Getinsa Euroestudios SL Madrid - Sucursala Bucureşti, al TPF Planege Cenor Consultores de Engenharia E Gestao SA Lisabona - Sucursala București, administrează TPF Inginerie SRL, deține 90% din capitalul social al SC Evolve Cproject SRL, cu sediul social în Bucureşti și este acționat al Constantinescu Marian Ion Persoană Fizică Autorizată.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
CN APM Constanța, contract de revizuire documentații pentru realizarea cheului din dana 8 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii