Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța Peste 6 milioane de lei pentru dragajul în Portul Constanța

ro

24 Sep, 2024 13:15 359 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției serviciilor de dragaj de întreținere în porturile maritime.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 6.169.615 lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie 2024. Obiectul achizitiei îl constituie executia operatiunilor de dragaj de întreținere în bazinele din portul Constanța, cât și realizarea acestor lucrări în zone afectate de situații neprevăzute, apărute pe perioada derulării contractului.
 
Dragajul în bazine și zonele adiacente cheurilor se va executa în teren categoriile I, II, III-V (Nisip fin mâlos, Nisip grosier cu pietriș, Nisip cu intercalații de terenuri coezive, Praf argilos, Mâl compact, Pietriș, Argilă nisipoasă și prăfoasă plastic amestecată cu pietriș și bolovăniș, Argilă derocată). Lucrările de dragaj se execută atât în bazine, cât și în zona limitrofă cheurilor. Pentru aceste lucrări trebuie să se asigure utilaje corespunzătoare tipului de dragaj necesar în zona respectivă. În funcție de necesități și prioritățile operaționale, se va stabili ordinea execuției zonelor, prin dispoziții de dragaj, emise de beneficiar. Execuția lucrărilor de dragaj se va realiza ținând cont de o serie de cerințe specifice, detaliate la nivelul Caietului de sarcini nr 35919/27.08.2024.
 
Persoanele ce detin functii de decizie in cadrul entitatii contractante precum si persoane din cadrul entitatii contractante ce pot influenta continutul documentatiei de atribuire si/sau desfasurarea procedurii de atribuire sunt:

• Consiliu de Administratie: Adrian-Daniel Gavruta, Mihnea Claudiu Drumea, Elena Vlad, Cătălin Diaconu, Dan Alexandru Catană, Constantin Chirilă
• Conducere executivă: Mihai Teodorescu - Director General, Costin Valeriu Avătavului – Director General Adjunct, Maria Mergiu - Director Financiar, Florin Laurențiu Chirilă – Șef Departament Administrare Patrimoniu, Adina ALBU (cu atribuții delegate) - Serviciul Juridic și Guvernanță Corporativă; Hermina Bectemir – Șef Serviciu Achizitii Publice și Gestiune, Adrian Stănciuc – Serviciul Bugete și Control Financiar Preventiv, Liliana Mihai – Șef Serviciu Cadastru și Evidențe Funciare
• Alți semnatari: Diana Gabriela Balaban – Inginer, Serviciul Cadastru și Evidențe Funciare, Cristina Daniela Stefan – Responsabil Achizitie din cadrul Serviciului Achizitii Publice și Gestiune


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Reparația motoarelor șalupei Sirius 2, din Portul Midia, costă peste 80.000 de euro. Cine a semnat contractul cu Administrația Porturilor Maritime (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii