Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța achiziționează servicii de inspecție și intervenție subacvatice (DOCUMENT)

ro

13 Sep, 2024 17:00 135 Marime text
Sediul CN APM Constanța - sursa foto: ZIUA de Constanța

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a  atribuit un contract pentru achiziția serviciilor de inspecție și intervenție subacvatice.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de inspecție și intervenție subacvatice la navele tehnice aflate în exploatarea SNTP, care se vor realiza, conform specificațiilor tehnice din cadrul caietului de sarcini nr. 17713/16.04.2024, atașat prezentului anunț de participare. Durata contractului este de 24 luni.
 
Entitatea contractantă are dreptul de a emite pretenții asupra garanției de bună execuție, oricând pe parcursul îndeplinirii contractului sectorial, în limita prejudiciului creat, în cazul în care Contractantul nu își îndeplinește din culpa sa obligațiile asumate prin contract, conform art. 47 din HG nr. 394/2016.
 
De asemenea, entitatea contractanta are obligația de a elibera/ restitui garanția de bună execuție, conform prev. art.1642 din Legea nr. 99/2016, mai precizează sursa citată.
 
Valoarea totală a contractului este de 292.504 lei, iar societatea câștigătoare este ATLANTIS MAR GROUP SRL.  
 
Despre ATLANTIS MAR GROUP SRL
 
Conform platformei termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, pe strada Ciprian Porumbescu, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități de servicii anexe transportului pe apă”.
 
Asociat unic și administrator este Tudor Nicolae, ce deține 100% din capitalul social al companiei.
 
Tudor Nicolae mai deține funcția de asociat al firmei INDEEP CLUB SRL, cu 60.16% din capitalul social și asociat unic, cu 100% din ZIWA WELLNESS CENTER S.R.L. ambele societăți comerciale figurează cu sediul social amplasat în municipiul Constanța.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 1.109.610 lei și pierderi în cuantum de 629.405 lei, cu un număr mediu de 2 angajați.  
 
ATLANTIS MAR GROUP SRL figurează cu patru contracte câștigate prin licitații publice, pentru entități contractante precum Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța și Societatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A..
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Mai multe spații, situate în Portul Constanța, pot fi închiriate. Iată câți bani trebuie să achiți pe lună

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii