Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța achiziționează servicii de verificare, măsurare și reparații la instalațiile navei „Anghel Saligny” (DOCUMENT)

ro

20 Sep, 2024 17:00 482 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în prestarea serviciilor de verificare, măsurare și reparații la instalațiile și echipamentele navei „Anghel Saligny”.
 
Licitația va avea loc pe data de 30 septembrie 2024, ora 15:00.
 
Valoarea estimativă a contractului este de 1.529.130 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este prezentat de furnizarea serviciilor de verificare, măsurare și reparații la instalațiile și echipamentele navei „Anghel Saligny”, în vederea reclasificării navei și emiterea noilor certificate Autorității Navale Române.
 
Reclasificarea navei și eliberarea noilor certificate vor permite navei să desfășoare activitatea pentru care este destinată.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 9 zile.
 
Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este a 6-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Totodată, la solicitările adresate după acest termen entitatea contractanta nu va răspunde.
 
Reparațiile planificate la nave reprezintă volumul minim necesar de revizii, verificări, etalonări sau după caz reparații parțiale sau capitale, efectuate sub supravegherea tehnică a inspectorilor societăților de clasificare, în speță Autoritatea Navală Română (ANR).
 
După finalizarea acestor revizii și reparații, o dată la cinci ani, se emit certificate noi, valabile un ciclu de reclasificare, cu condiția vizării anuale. Pe durata unui ciclu de cinci ani, se parcurg următoarele tipuri de reparații:
  • revizia tehnică (RT)
  • reparația curentă de gradul întâi (RC1)
  • reparația curentă de gradul doi (RC2).
 
Reparațiile planificate la nava Anghel Saligny corespund reparației curente de gradul doi și au ca scop reclasificarea navei și emiterea noilor certificate ANR.
 
Reparațiile includ operațiuni efectuate în doc/urcare pe cheu, de reparații mecanice și electrice.
 
De asemenea, durata contractului este de 12 luni, iar termenul de prestare a serviciilor prezentului contract este de 22 zile lucrătoare de la notificarea transmisă de către Achizitor.
 
Lucrările premergătoare andocării se vor executa înainte de andocare a navei, vor avea o durată maximă de 10 zile calendaristice și nu sunt incluse în cele 22 zile lucrătoare alocate lucrărilor de doc.
 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoane din cadrul societății ce pot influența desfășurarea procedurii de atribuire sunt:
  • Consiliu de Administrație: Adrian-Daniel GAVRUTA, Cătălin DIACONU, Mihnea - Claudiu DRUMEA, Elena VLAD, Dan Alexandru CATANA, Constantin CHIRILĂ;
  • Director General – Mihai TEODORESCU,
  • Director General Adjunct – Costin Valeriu AVĂTAVULUI,
  • Director Financiar – Maria MERGIU, Emil Sorin BANIAS –
  • Șef Departament Sucursale, Adina ALBU (cu atribuții delegate)
  • Serviciu Juridic și Guvernanță Corporativă,
  • Hermina BECTEMIR – Șef Serviciu Achiziții Publice și Gestiune,
  • Lucian ROȘU – Coordonator Sucursala Nave Tehnice Port;
  • Adrian STĂNCIUC – Serviciul Bugete și Control Financiar Preventiv,
  • Radu NICOLAE – Șef CNT,
  • Adrian TOPOR - Sucursala Nave Tehnice Port,
  • Cristina Daniela ȘTEFAN –
  • Responsabil Achiziție din cadrul Serviciului Achiziții Publice și Gestiune.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Încep reparațiile la 14 sectoare de drum și platforme betonate din portul Constanța și zona Midia! (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii