Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța SA cumpără un sistem de supraveghere video pentru hala parcului auto (DOCUMENT)

ro

26 Aug, 2024 15:36 132 Marime text
  • Contractul „Sistem de supraveghere video TVCI la Hală Parc Auto, achiziție și montaj” este scos la licitație de CN APM Constanța. Beneficiarii achiziție sunt Sucursala Servicii Port și Serviciul de Securitate Portuară, PSI, Situații de Urgență din cadrul CN APM SA Constanța.
  • Achiziţia este prevăzută în PAAS la nr. II.1.A.07. Durata contractului - 3 luni.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța
scoate din conturi 30.000 lei pentru sistem de supraveghere video TVCI la Hala Parc Auto.
 
Clădirea Hală Parc Auto, finalizata în anul 2003, nu este echipată cu sisteme antiefracție conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, protecțtia persoanelor. Deoarece construcția este destinată adăpostirii mijloacelor de transport ale CN APM SA, se impune realizarea unui sistem de supraveghere video atât pentru clădire, cât pentru parcarea exterioară.
 
 Ofertele pot fi depuse până pe data de 26 august, ora 23:30. Obiectul contractului constă în achiziția de „Sistem de supraveghere video TVCI la Hală Parc Auto, achiziție și montaj” care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 29332/05.07.2024, beneficiar fiind Sucursala Servicii Port și Serviciul de Securitate Portuară, PSI, Situații de Urgență din cadrul CN APM SA Constanța. Achiziţia este prevăzută în PAAS la nr. II.1.A.07. Durata contractului - 3 luni.
 
Garanţia de bună execuţie, în cuantum de 5% din valoarea contractului fără TVA, trebuie să fie irevocabilă, neondiţionată. Garanția de buna execuție va fi constituita în termen de 5 zile lucrătoare de la semnarea contractului sectorial.

Acest termen poate fi prelungit la solicitarea justificată a Contractantului, fără a depăşi 15 zile de la data semnării contractului sectorial, contractului subsecvent, după caz, conform art. 45 alin. (3) din HG nr. 394/2016 și va deveni anexa la contract. Indiferent de forma de constituire a garanției de bună execuție, aceasta trebuie să fie irevocabila și va prevedea în mod clar și fără echivoc că plata garanției de bună execuție se va efectua necondiționat, respectiv la prima cerere a Entității contractante, pe baza declarației acestuia cu privire la culpa persoanei garantate, fără nicio excepție. Entitatea contractanta are dreptul de a emite pretentii asupra garantiei de buna executie, respectand conditiile prevazute la art. 47 din HG nr.394/2016 si se va restitui conf art. 164^2 din Legea nr. 99/2016.
 
Furnizorul va respecta întocmai şi integral cerinţele minime solicitate prin Caietul de sarcini pe care îl poate accesa prin descărcarea fişierului ataşat anunţului din SEAP. Respectarea tuturor prevederilor din caietul de sarcini este obligatorie pentru toţi ofertanţii care au depus ofertă. Preţul ofertei va fi exprimat în lei, fără TVA și nu trebuie să depășească valoarea estimată. Preţul contractului este ferm pe toată durata contractului și nu poate fi modificat.
 
Ofertanții vor prezenta Propunerea tehnică, în care vor detalia modul de îndeplinirea a cerințelor prevăzute în Caietul de Sarcini (Cerințele Beneficiarului), acestea fiind considerate cerințe minimale.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări Directe Constanța: CN APM Constanța SA, contract cu Fluid Development SRL! Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)


Licitații Constanța: CN APM SA cumpără un sistem electronic de securitate pentru clădirea Stație de Transformare Port 4 (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii