Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a bătut palma cu Millennium Development SRL

ro

24 Sep, 2024 11:35 409 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de ConstanțaCompania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit un contract, prin cumpărare directă, pentru reparații la stațiile de pompare apă uzată, din zona Terminal de Containere.
 
De altfel, conform platformei SEAP, achiziția a fost în valoare de 654.259,54 lei, iar atribuirea s-a realizat pe 23 septembrie 2024. Firma declarată câștigătoare este Millenium Development SRL. Obiectul contractului de lucrări constă în „Reparații Stații de Pompare Apă Uzată – zona Terminal Containere”- 6 buc. Contractantul va trebui să asigure execuția lucrărilor de reparații cu respectarea cerinţelor şi condiţiilor din caietul de sarcini nr. 16296/08.04.2024.


Despre Millennium Development S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, strada Baba Novac, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Anterior, firma se numea Millennium Games S.R.L., denumirea fiind schimbată în luna februarie a anului 2022, odată cu sediul social, care era situat înainte strada Arcului, tot în municipiul Constanța.
 
Acționar unic al companiei este Creative Blaster S.R.L, (controlată cu 96% de compania cipriotă Noranta LTD și Bogdan Nicolae Grădinaru, administrată de Maria Magdalena Ion), cu o cotă de 100% din companie, iar administrator al acesteia este Radu Mirona-Maria.
 
Creative Blaster S.R.L. mai este acționar cu o cotă de 47% din capitalul social al Global Contractors S.R.L., companie cu sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța.
 
Până la începutul anului 2023, asociat unic al Millennium Development S.R.L era Ioana Hornea (de la Academia Navală, condusă până în 2016 de Vergil Chițac, actualul primar al municipiului Constanței), care și-a cesionat părțile sociale către Creative Blaster S.R.L, ieșind, astfel, din societatea comercială.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 10.322.054 lei, profit în valoare de 417.763 lei și un număr mediu de 32 de salariați.
 
Millennium Development S.R.L. figurează cu 1.904 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum  Garda de Coastă, Unitatea Militară 02132 și Unitatea Militară 02146 Mangalia, dar și 13 contracte câștigate prin achiziții publice, pentru entități precum Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța și Ministerul Apărării Naționale – Unitatea Militară 02022 Constanța.
 
Totodată, societatea comercială Millennium Development S.R.L se află în atenția publicului încă din anul 2021 – se vorbește că ar fi construit casa actualului primaru al municipiului Constanța, Vergil Chițac. Casa edilului a fost finalizată în anul 2022, are o suprafață de aproximativ 135 mp și este amplasată în localitatea Eforie Nord a județului Constanța.
 
Menționăm că primarul Constanței nu a negat niciodată această legătură, dar nici nu a comentat-o.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Reparația motoarelor șalupei Sirius 2, din Portul Midia, costă peste 80.000 de euro. Cine a semnat contractul cu Administrația Porturilor Maritime (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii