Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța achiziționează tablouri electrice de distribuție (DOCUMENT)

ro

03 Oct, 2024 16:34 164 Marime text
CNAPMC, Sursa foto: Ziua de Constanța





Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța achiziționează prin licitație publică două tablouri electrice de distribuție
 
Descriere succintă:
 
Obiectul contractului constă în achiziția a două „Tablouri electrice de distribuție” care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 39856/25.09.2024, publicat atasat prezentului anunt. Achiziţia este prevăzută în PAAS la nr. II.1.A.41 .

Garanția de buna execuție va fi constituita în termen de 5 zile lucrătoare de la semnarea contractului sectorial. Acest termen poate fi prelungit la solicitarea justificată a Contractantului, fără a depăşi 15 zile de la data semnării contractului sectorial/contractului subsecvent, după caz, conform art. 45 alin. (3) din HG nr. 394/2016 și va deveni anexa la contract. Indiferent de forma de constituire a garanției de bună execuție, aceasta trebuie să fie irevocabila și va prevedea în mod clar și fără echivoc că plata garanției de bună execuție se va efectua necondiționat, respectiv la prima cerere a Entității contractante, pe baza declarației acestuia cu privire la culpa persoanei garantate, fără nicio excepție.Entitatea contractanta are dreptul de a emite pretentii asupra garantiei de buna executie, respectand conditiile prevazute la art. 47 din HG nr.394/2016 si se va restitui conf art. 164^2 din Legea nr. 99/2016.
 
Ofertantii vor prezenta lista principalelor servicii prestate, similare/ comparabile cu cele care fac obiectul achiziției, însoțită de documente justificative (contracte, procese verbale, facturi etc).

Nu se acceptă oferte alternative. Nu se acceptă oferte parțiale.

Oferta financiara va fi prezentata in lei, fara TVA, conform Formularului de ofertă. Oferta financiara nu trebuie sa depaseasca valoarea totala estimată. Ofertantii vor prezenta Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunal cu date actualizate, care vor conține informații valabile/ reale la data prezentării documentului și din care să rezulte că obiectul contractului are corespondent în codul CAEN din certificatul constatator.
 
 Valoarea estimată a achiziției este de 114 413 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 09.10.2024.
 
Ofertanții vor transmite oferta la adresa achizitii@constantza-port.ro.
 
Licitația va avea loc pe data de 09-10-2024, ora  23:30.
 
Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut”, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale. Toate specificatiile/cerintele tehnice sunt minimale si obligatorii. Nu se acceptă formulări/răspunsuri de genul „produsul ofertat îndeplinește/va face/va îndeplini” sau „produsul este/va fi conform cu cerința”, fără a demonstra acest lucru clar și fără echivoc, apelând la mijloacele enumerate anterior.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța închiriază toalete ecologice (DOCUMENT)
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii