Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban achiziționează servicii de mentenanță, asistență tehnică de specialitate și actualizare software (DOCUMENT)

ro

11 Aug, 2024 12:51 194 Marime text


S.C. CONFORT URBAN S.R.L., cu sediul în județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din județul Constanța pentru achiziția serviciilor de mentenanță, asistență tehnică de specialitate și actualizare software.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziția de „servicii de mentenanță, asistență tehnică de specialitate și actualizare software”, necesară pentru servicii de instalare, servicii de mentenanță lunară, servicii instruire utilizatori, servicii actualizare software conform legislației în vigoare, asistență tehnică informatică pentru sistem informatic de tip ERP contabil, format din aplicațiile: Solon.C financiar – contabilitate, Solon.G – gestiune materii prime, materiale, obiecte de inventar, Solon.M - mijloace fixe, Solon.S – salarizare, Solon.PNG – facturare, Efactura; declarația 406 (SAF-T), conform caietului de sarcini nr. 8539/01.08.2024.
 
Recepția serviciilor prestate se va efectua pe bază de proces verbal semnat de Contractant și Autoritatea contractantă, după fiecare activitate întreprinsă, mai precizează sursa citată.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 150.000 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este MULTISOFT SRL.
 
Despre MULTISOFT SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, strada Albăstrelelor, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.

Asociat unic și administrator este REZEANU FLORIAN EDUARD, cu o cotă de 100% din companie.

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 7.058.782 lei și profit în valoare de 1.305.852 lei,la un număr mediu de 36 de angajați.

MULTISOFT SRL figurează cu 370 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți comerciale contractante precum CONFORT URBAN S.R.L., Orașul Eforie (Consiliul Local Eforie), Teatrul de Stat Constanța, dar și un contract câștigat prin licitație publică pentru YOUNIQUE ADVISERS SRL, ca societate contractantă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Achiziții Constanța SC Confort Urban SRL cumpără servicii RCA pentru 52 de autovehicule și utilaje (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii