Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban SRL a obținut autorizațiile pentru lucrările din Cartierul Veterani, Constanța

ro

04 Sep, 2024 16:06 147 Marime text
Confort Urban SRL a obținut mai multe autorizații de construire pentru investițiile pe care le face în cartierul Veterani din Constanța.
 
Vorbim de mai multe autorizații emise pe 3 septembrie 2024, prin care Confort Urban va efectua următoarele lucrări:
  • Lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța – Cartier Veterani – etapa I: strada Prelungirea Tractorului TR. 1, TR. 2 ȘI TR. 3; faza S.F., D.T.A.C
  • Lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța – cartier veterani – etapa I: Strada General Mr. Toma Zotter tronson cuprins între strada Mareșal Alexandru Averescu Și Str. Tractorului; faza S.F., D.T.A.C.
  • Lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța – Cartier Veterani – Etapa I: Aleea Veteranilor TR. 2; FAZA S.F., D.T.A.C.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
 
Licitații Constanța Confort Urban SRL pune la bătaie până la un milion de euro pentru servicii de transport de mărfuri și personal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii