Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste de 48 milioane lei Centrul de tratament Diana din Saturn, reabilitat de Direcția Asigurare Logistică Integrată (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2024 11:20 193 Marime text
Hotelul Diana din Saturn. Sura foto cazarela.ro
  • Contractul „Modernizare și reabilitare energetică a Centrului de pregătire și refacere/recuperare a capacității de munca Diana din Saturn, Mangalia (proiectare și execuție lucrări)“ este scos la licitație de Direcția Asigurare Logistică Integrată. 
  • Valoarea estimată a achiziției este de 48178248,85 lei.
  • Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 14.10.2024, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră.
Direcția Asigurare Logistică Integrată, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, anunță organizarea și desfășurarea unei licitații pentru atribuirea contractului „Modernizare și reabilitare energetică a Centrului de pregătire și refacere/recuperare a capacității de munca Diana din Saturn, Mangalia (proiectare și execuție lucrări)“. Valoarea estimată a achiziției este de 48.178.248,85 lei. Centrul de pregătire și refacere/recuperare a capacității de munca Diana-Saturn – Mangalia va fi reabilitat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 14.10.2024, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră.

Autoritatea contractantă intenționează să încheie un contract având ca obiect achiziționarea serviciului de elaborare a proiectului tehnic și execuție de lucrări(proiectare+executie), necesare realizării obiectivului de investiţii “Modernizare și reabilitare energetică a Centrului de pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă Diana-Saturn – Mangalia, jud. Constanța”, cu finanţare din fondurile Europene aferente Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă PNRR/2022/C5/2/B.2.2./1, Componenta 5 - Valul renovării/ Axa 2 - Schema de Granturi pentru eficienţă energetică în clădiri publice/Operaţiunea B.2. - Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

Realizarea investiției preconizate urmărește îndeplinirea standardelor și cerințelor Uniunii Europene, coroborat cu necesitatea mondială de a reduce consumurile de energii convenționale, reducerea consumului de energie și al emisiilor de dioxid de carbon, reducerea cheltuielilor cu utilitățile și implicit protejarea mediului înconjurător, punerea în siguranță a clădirii din punct de vedere seismic, asigurarea spațiilor de lucru și optimizarea condițiilor de muncă pentru personal, asigurarea condițiilor optime de pregătire și de refacere a capacității de muncă a personalului etc.

În conformitate cu prevederile art. 2, alin. (2) din Contractul de finanțare nr. 9108/24.01.2023, între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Ministerul Afacerilor Interne, perioada de implementare a Proiectului aferent realizării obiectivului de investiții denumit „Modernizare și reabilitare energetică a Centrului de pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă Diana-Saturn – Mangalia, jud. Constanța”, este de 24 de luni, calculate de la data semnării Contractului de finanțare.

Conform actului adițional nr. 2/220.022/06.12.2023 încheiat cu M.D.L.P.A., perioada de implementare a proiectului a fost modificată de la 24 de luni la 36 de luni, calculată de la data semnării contractului de finanțare, respectiv până la data de 14.02.2026.

 
Responsabili de atribuirea contractului


 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de achiziție publică sunt:
Bunghiuz Florin Nicolae – director al Direcției Asigurare Logistică Integrată, Pavel Raluca Lucia - director adjunct al Direcției Asigurare Logistică Integrată, Hang Alina - director adjunct, șef Serviciu Investiții și Administrare Patrimoniu Imobiliar, Verzeş Mihaela Florica - șef Serviciu Juridic, Onea Viorel – șef Financiar.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Reparații la Hotelul Meridian din Mamaia. Licitația, organizată de o direcție din subordinea Ministerului Afacerilor Interne (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii