Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Anadolu Automobil Rom SRL se ocupă cu revizia sezonieră a autobuzelor electrice din Mangalia (DOCUMENT)

ro

02 Sep, 2024 20:23 131 Marime text
Primăria Municipiului Mangalia Primăria Municipiului Mangalia a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de revizie sezonieră autobuze electrice.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Anadolu Automobil Rom, valoarea fiind de 30.567,94 RON.

Despre Anadolu Automobil Rom SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 2 septembrie 2024, societatea a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în Ciolpani, Șoseaua București-Ploiești, nr. 110, județul Ilfov, având ca obiect de activitate comerț cu alte autovehicule.

Asociat unic și administrator este Aykol Huseyin Ulvi, al cărui nume se leagă și de Isuzu Bus & Trucks, Autoutil Rom, Curativmed și Golden Coffee, toate din Ilfov.

Cifrele Anadolu Automobil Rom SRL arată că în 2023 firma a declarat 43 de angajați, profit peste 32,17 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 223 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Primăria Mangalia înființează o bază sportivă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii