Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța 71 de aparate de aer condiționat, în valoare de peste 140.000 de lei, achiziționate de DGASPC (DOCUMENT)

ro

08 Sep, 2024 17:00 152 Marime text
  • Ofertant câștigător este SC Tulip Provenclima Clean SRL, controlată de George - Valeriu Lipan și Mirabela Tuță.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Aparate de aer condiționat“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de achiziționarea a 71 de aparate de aer condiționat, cu kit de montaj și montaj inclus, pentru centrele din cadrul DGASPC Constanța.

Valoarea cumpărării directe este de 141.929 lei (28.525,58 euro), ofertant câștigător fiind SC Tulip Provenclima Clean SRL.
 
Data publicării este 4 septembrie 2024.

Despre SC Tulip Provenclima Clean SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 8 septembrie 2024, firma Tulip Provenclima Clean SRL a fost înființată în anul 2021, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.

Asociați în Tulip Provenclima Clean SRL sunt George – Valeriu Lipan (cu 50%) și Mirabela Tuță (cu 50%), dei doi deținând și calitatea de administratori.

În 2023, Tulip Provenclima Clean SRL a avut o cifră de afaceri de 1.434.381 lei (în creștere cu 27% față de 2022), un profit de 219.712 lei (în scădere cu 49%), iar numărul mediu de angajați a fost 1 (neschimbat față de anul trecut). 

Platforma termene.ro informează și că Tulip Provenclima Clean SRL are 9 contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 7 septembrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Sursa foto: facebook (DGASPC Constanța)
 
Citește și:
 
DGASPC Constanța achiziționează materiale de construcții și articole conexe (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii