Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Allplan Proiect SRL, un nou contract obținut de la Primăria Năvodari. Firma va elabora studiul de fezabilitate pentru asfaltarea străzilor din Mamaia-Sat, etapa a II-a (DOCUMENT)

ro

13 Aug, 2024 17:00 423 Marime text
strazi Navodari - Mamaia Sat. Sursa foto - google.maps
  • Firma Allplan Proiect SRL va elabora studiul de fezabilitate, studiul de teren, studiu geotehnic și studiu topografic pentru asfaltarea strărilor din Mamaia-Sat (etapa II).
  • Valoarea contractului atribuit de Primăria Năvodari este de 70.000 lei.
  • Firma este deținută de Asanache Ionel, cu 45% din capitalul social, Crăciun Daniel, cu 45% din capitalul social, Răsăuțeanu Dumitru, cu 5% din capitalul social, dar și Stan Dragoș Cătălin, cu 5% din capitalul social.
  • Administratorii firmei sunt Asanache Ionel și Crăciun Daniel.
 
Allplan Proiect SRL și-a adjudecat un nou contract de la Primăria Năvodari. Firma a obținut, prin negociere directă, pe data de 12 august, contractul „Elaborare C.U., studiu de ezabilitate, studii teren, avize, DTAC asfaltare strazi în Mamaia Sat, etapa II“, în valoare de 200.000 lei.
 
În temeiul prezentei achiziții se va elabora documentație pentru obtinere C.U., documentație avize, depunere avize,.studiul de  fezabilitate + DTAC pentru asfaltare străzi Mamaia-Sat etapa II și studii de teren - studiu geotehnic și studiu topografic.

Serviciul de proiectare va avea în vedere elaborare documentație pentru obtinere C.U., documentație avize, depunere avize, studiul de fezabilitate + DTAC pentru asfaltare străzi Mamaia-Sat etapa II și studii de teren pe următoarele străzi: A1,A2, A3, A4, A5, A6, tronson 1, B6, B3, vacanței, tronson 1 și 2, T16,  Victoriei, tronson 1 și 2, T1, tronson 1 și 2, T2, tronson 1, 2 și 4, T3, tronson 1,2 și 3, T4, T5, T8, T10, T12, tronson 1 și 2, T12,  Lot 5 - alee acces, T12 - alee acces, T12, lot 15 - alee acces, T12, Lot 16 - alee acces, T13, tronson 1, T13, tronson 2, T14 - parțial, 1, C2, C3, C4, C6, C6, 2M1, M3, M5, M8, 3, M10, 2, M10,  M12-partial, M13.
 
La elaborarea documentațiilor se va avea în vedere respectarea legislației în vigoare și a solicitărilor beneficiarului. Studiul de fezabilitate+DTAC va respecta prevederile HG. 907/2016 privind etapele de elaborare și continutul-cadrul al documentatiilor tehnico-economice.
 
Reamintim că societatea Allplan Proiect SRL va elabora studiul de fezabilitate, studiul de teren, studiu geotehnic și studiu topografic pentru asfaltarea strărilor din Mamaia-Sat (etapa I). Contractul a fost atribuit, prin negociere directă, de Primăria Năvodari, valoarea achiziției fiind de  70.000 lei.
 
 
Despre SC Allplan Proiect SRL
 
 
Înfiinţată în anul 2001, Allplan Proiect SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bnlevardul Mamaia, Nr. 171 Bis, Et. 2 și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Firma este deținută de Asanache Ionel, cu 45% din capitalul social, Crăciun Daniel, cu 45% din capitalul social, Răsăuțeanu Dumitru, cu 5% din capitalul social, dar și Stan Dragoș Cătălin, cu 5% din capitalul social. Administratorii firmei sunt Asanache Ionel și Crăciun Daniel.
 
SC Allplan Proiect SRL a obținut, prin negociere directă, 57 de contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Universitatea Ovidius Constanța, Orașul Murfatlar, Orașul Năvodari, Comuna Riu Sadului, Comuna Chirnogeni, Comuna Poiana Sibiului și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat și 20 de licitațiu organizate de autorități publice locale, printre care: Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Compania Națională Aeroporturi București SA, Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanta și altele.
 
În anul 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de 5.627.997 lei, 17 salariați și un profit de 1.028.777 lei.
 
Potrivit termene.ro, Asanache Ionel mai este asociat în Allplan Technology SRL și Global HR Development SRL. La rândul său, Crăciun Daniel este asociat în Allplan Technology SRL. Stan Dragoș Cătălin deține un PFA.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
 
Cumpărări directe Constanța: Allplan Proiect SRL va elabora studiul de fezabilitate pentru asfaltarea străzilor din Mamaia-Sat. Primăria Năvodari va achita 70.000 lei (DOCUMENT)

Vantage Towers SRL a obținut un contract de la Primăria Orașului Năvodari, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii