Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Ambient One Construct SRL amenajează un spațiu verde în localitatea Lumina (DOCUMENT)

ro

13 Sep, 2024 15:58 159 Marime text
Primăria Lumina, județul ConstanțaPrimăria Comunei Lumina, județul Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de amenajare spațiu verde - str Mare, nr. 170. Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății S.C. Ambient One Construct S.R.L., valoarea fiind estimată la 262.136,28 RON.

Despre Ambient One Construct S.R.L

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 13 septembrie 2024 societatea Ambient One Construct SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în localitatea Viișoara, județul Constanța, strada Aluniș, nr. 401 și se ocupă de „Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a”. Asociați sunt Tudor Adriana-Nicoleta și Tudor Zamfir, fiecare cu câte 50%, iar administrator este cel din urmă.

Tudor Zamfir mai este asociat și administrator la Todem Tudor SRL, A&Z Splendid Construct SRL și membru cooperator fondator și administrator la Viișoara Farm Cooperativa Agricolă.

Tudor Adriana-Nicoleta mai figurează ca asociat 10% la Tudor Agro farm SRL.

Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Ambient One Construct SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.445.034 lei, cu un profit de 73.447 lei, la 20 de angajați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și: 

Cumpărări Directe ConstanțaLiceul Cobadin, județul Constanța, reabilitat. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii