Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Asociația Județeană de Fotbal, achiziție de mingi de la KSVI Sport Investment SRL (DOCUMENT)

ro

08 Oct, 2024 17:00 136 Marime text
Sursa foto: Facebook (AJF Constanța)
  • Asociat unic în KSVI Sport Investment SRL este Vasilică Ivan, care deține și calitatea de administrator.  
 
Asociația Județeană de Fotbal Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Mingi de fotbal“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.
 
Valoarea achiziției este de 240.328 lei (48.291,60 euro), ofertant câștigător fiind SC KSVI Sport Investment SRL.

Data finalizării achiziției a fost 7 octombrie 2024.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de mingi de joc pentru fotbal numărul 4 și numărul 5, compoziție 100% poliuretan, greutate: 420 - 445 grame (nr. 5) și 350 - 390 grame (nr. 4), presiune 0,9 - 1,1 bari.
 
Despre SC KSVI Sport Investment SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 8 octombrie 2024, firma KSVI Sport Investment SRL a fost înființată în anul 2018, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul al echipamentelor sportive, în magazine specializate“.
 
Asociat unic în KSVI Sport Investment SRL este Vasilică Ivan, care deține și calitatea de administrator.  
 
Vasilică Ivan a devenit asociat unic al firmei pe 15 februarie 2024, dată la care Cristiana Șerban, asociat unic până atunci, s-a retras din societate. Anterior, pe 20 noiembrie 2023, Vasilică Ivan fusese numit administrator al KSVI Sport Investment SRL, Cristiana Șerban renunțând la această calitate.    

Conform termene.ro, în 2023, KSVI Sport Investment SRL a avut o cifră de afaceri de 3.883.346 lei, un profit de 1.784.805 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 5.
 
Platforma termene.ro mai informează că KSVI Sport Investment SRL are în jur de 90 de contracte câștigate - achiziții directe și un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 7 octombrie 2024).
 
AJF Constanța nu este la primul contract cu SC KSVI Sport Investment SRL. Anul trecut, în baza bugetului aprobat în cadrul proiectului „Fotbalul o punte spre comunitate“, forul fotbalistic local a achiziționat de la această firmă echipament sportiv - trening, pentru desfășurarea în condiții optime a competițiilor sportive organizate de AJF Constanța la nivel de seniori, juniori și copii. Valoarea contractului a fost de de 668.000 lei.

SC KSVI Sport Investment SRL i-a livrat echipament sportiv și CS Axiopolis Cernavodă.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Asociația Județeană de Fotbal, achiziție de echipament sportiv în proiectul „Fotbalul, o punte spre comunitate“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii