Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Carpat Rail SRL din Cluj va încasa peste 150.000 lei de la Primaria Pantelimon (DOCUMENT)

ro

28 Oct, 2024 17:00 129 Marime text
Primaria Pantelimon. Foto - google.maps
  • Contractul „Servicii de proiectare faza DALI, expertiză tehnică, studiu geotehnic și audit energetic“ a fost câștigat de la Primaria comunei Pantelimon de firma Carpat Rail SRL din Cluj.
  •  Atribuirea s-a făcut pe data de 28.10.2024, prin negociere directă, și are o valoare de 157.000 RON.

Primaria comunei Pantelimon, județul Constanța, a semant cu firma Carpat Rail SRL din Cluj. Firma și-a adjudecat contractul „Servicii de proiectare faza DALI, expertiză tehnică, studiu geotehnic și audit energetic“.
 
Atribuirea s-a făcut pe data de 28.10.2024, prin negociere directă, și are o valoare de 157.000 RON. Plata se face prin OP in termen de 30 de zile de la data primirii facturii fiscal si a procesului verbal de predare-primire.

 
Despre Carpat Rail SRL

 

Înfințată în 2023, Carpat Rail SRL are sediul pe Calea Dorobantilor, Nr. 6 din Cluj-Napoca și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legata de acestea. Galatanu Mihai Sebastian este asociat unic și administrator.
 
Firma a câștigat, prin negociere directă, 60 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Poarta Albă, Comuna Pantelimon,  Comuna Topalu, Orașul Novaci, Orașul Broșteni, Comuna Hangu, Comuna Horia și altele.
 
În anul 2023, Carpat Rail SRL a declarat o cifră de afaceri de 1.586.463 lei, 13 salariați, un profit de 365.546 lei și datorii de 391.083 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 

Cumpărări directe Constanța: Primăria Pantelimon, contract cu o firmă din Mihail Kogălniceanu. E vizat terenul de sport (DOCUMENT)

Contract de peste 840.000 lei: Primăria Pantelimon, județul Constanța, cumpără servicii de catering pentru elevii din comună (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii