Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Ce societate se va ocupa de audit energetic și certificat performanță energetică pentru Școala Gimnazială nr.2 din Ciocârlia (DOCUMENT)

ro

23 Aug, 2024 21:57 186 Marime text
Foto: PexelsPrimăria Comunei Ciocârlia, județul Constanța a atribuit recent un  contract prin cumpărare directă societății TQM Management.

Potrivit LicitațiaPublica.ro, este vorba despre servicii - expertiză, audit energetic și certificat performanță energetică - Școala Gimnazială nr.2

Valoarea contractului este estimată la 50000 RON

Contractul prevede servicii - expertiză, audit energetic și certificat performanță energetică la Școala Gimnazială nr.2 Ciocarlia. Serviciile ce vor fi prestate sunt următoarele:
a) întocmire expertiză tehnica de specialitate
b) întocmire audit energetic
c) întocmire certificat de performanta energetica conform oferta nr.2901/07.08.2024.

Despre TQM Management

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 23 august 2024, societatea TQM Management SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul în Boureni, județul Iași, strada Națională, nr. 70 și se ocupă de „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.

Asociat unic și administrator este Bariz Mihaela Dana.

Aceasta mai este persoană fizică autorizată și asociat și administrator la Cooperativa Agricolă de Gradul I Spicul Boureni.

Conform termene.ro, în anul 2023, societatea TQM Management SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 5.904.375 lei, cu un profit de 10.030 lei, în scădere cu 90% față ed anul anterior, la 19 angajați.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și. 

Cumpărări Directe ConstanțaPrimăria Comunei Ciocârlia a bătut palma cu o firmă din județul Iași! Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii