Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 03 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța CN APM SA Constanța, contract cu o societate din județul Timiș. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

02 Sep, 2024 21:44 171 Marime text
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanta Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanta a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de achiziție NAS Rackabil.

Potrivit Licitatiapublica.ro, valoarea contractului este estimată la 154.000 de lei și a fost atribuit societății Netprotect.

Obiectul contractului constă în achiziția unui “NAS Rackabil” care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 27224/19.06.2024.Furnizorul va respecta întocmai şi integral cerinţele minime solicitate prin Caietul de sarcini.

Produsele vor fi livrate cantitativ și calitativ la sediul CN APM SA Constanța.Fiecare produs va fi însoțit de toate subansamblele/părțile componente, necesare punerii și menținerii în funcțiune.Termenul de livrare este de 30 de zile de la semnarea contractului.Transportul și toate costurile asociate sunt în sarcina exclusivă a contractantului.La livrare produsele vor fi însoțite de următoarele documente:Certificate de calitate și garanție pentru toate echipamentele livrate;Licențe dacă acestea exista.

Despre Netprotect

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 2 septembrie 2024 societatea a fost înființată în anul 2004, are sediul în Dumbrăvița, județul Timiș și se ocupă cu alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 5.327.300 lei, profit de 115.081 lei și 17 angajați.

Asociați sunt Doszlop Alexandru cu 83,33% și Doszlop Adina cu 16,67%. Administrator este Doszlop Alexandru. Acesta mai figurează ca asociat 49% la Contab Servicii Financiare Doszlop SRL.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

Citește și: 

Cumpărări DirectePrimăria Municipiului Mangalia cumpără panouri de comandă de la Teolen Trading (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii