Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Cristal Services Group SRL oferă servicii de tratamente aplicate solului Primăriei Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

ro

06 Sep, 2024 21:28 173 Marime text
Primaria Medgidia. Sursa foto - ZIUA de Constanta
 
  • Firma câștigătoare este Cristal Services Group SRL.
 
Primăria Municipiului Medgidia, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind serviciile de tratamente aplicate solului având ca scop îmbunătățirea calității acestuia și implicit al plantelor, cu efect la nivel radicular și foliar, în municipiul Medgidia.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este 150.262,12 lei.
 
Firma câștigătoare este Cristal Services Group SRL.
 
Despre Cristal Services Group SRL
 
Societatea Cristal Services Group SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în Arad, Aleea Ulise, nr. 7 și se ocupă de „Alte activități de curățenie”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Juca Ionuț Adrian.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Cristal Food & Productions SRL și Cristal Pest DDD SRL și administrator la Cristal Constructions & Investments SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Cristal Services Group SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.014.377 lei, cu un profit de 582.922 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Primăria Orașului Cernavodă investește în execuție branșare/racordare la rețele exterioare de apă stradală și canalizare stradală (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii