Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Cu ce sumă achiziționează Primăria Năvodari un tractor rutier (DOCUMENT)

ro

09 Aug, 2024 17:00 126 Marime text
Primăria Năvodari. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Ofertant câștigător este SC Apan Agriculture Equipments SRL, firmă controlată de Mircea Andreev, Nicolae - Sorin Dobrota și Elena - Laura Andreev.
 
Orașul Năvodari (Primăria Năvodari), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Brăila pentru „Achiziție tractor rutier“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, este vorba de achiziționarea unui tractor rutier McCormick X2.60 CAB, pentru dotarea serviciului de peisagistică și zone verzi pentru activitățile specific: transport pământ, resturi vegetale, amenajarea spațiilor verzi ș.a.
 
„Tractorul trebuie să aibă minim 50 CP, priză putere pentru ax cardanic – fiind necesară pentru cuplare tocător creangă, priză pentru prindere remorcă, cabină închisă și echipat cu dispozitive pentru cuplarea diferitelor mașini autopurtate. Achiziția se realizează în temeiul prevederilor OG nr. 71 / 2002 privind organizarea și funcționarea serviciilor publice de administrarea domeniului public și privat de interes local. Valoarea estimată nu cuprinde TVA“, menționează sursa citată.    
 
Valoarea cumpărării directe este de 160.000 lei (32.150,46 euro), ofertant câștigător fiind SC Apan Agriculture Equipments SRL. Data publicării este 8 august 2024.
 
Despre SC Apan Agriculture Equipments SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 9 august 2024, firma Apan Agriculture Equipments SRL a fost înființată în anul 2005, adresa sediului social este în municipiul Brăila, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor și furniturilor“.
 
Asociași în Apan Agriculture Equipments SRL sunt Mircea Andreev (cu 79,51%), Nicolae - Sorin Dobrota (cu 19,74%) și Elena - Laura Andreev (Timus), cu 0,75%.
 
Calitatea de administrator e deținută de Mircea Andreev.
 
În 2023, Apan Agriculture Equipments SRL a avut cifră de afaceri de 55.051.289 lei (în scădere cu 9% față de 2022), un profit de 2.155.917 lei (scădere de 64%), iar numărul mediu de angajați a fost 82 (creștere de 9%).
Platforma termene.ro informează și că Apan Agriculture Equipments SRL are în jur de 140 de contracte câștigate - achiziții directe și 22 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 8 august 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Cât plătește Primăria Năvodari pentru cosit zone verzi adiacente căilor publice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii