Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Dezinsecție, dezinfecție și deratizare în porturile Constanța, Midia și Mangalia, în valoare de peste 55.000 de lei (DOCUMENT)

ro

28 Sep, 2024 15:13 193 Marime text
  • Ofertant câștigător este DDD Constance Perfect Clean SRL, firmă controlată de Gabriel Munteanu.


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din București pentru „Dezinsecție, Dezinfecție și Deratizare în porturile Constanța, Midia și Mangalia“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.

Valoarea achiziției este de 55.033,57 lei (11.063,14 euro), ofertant câștigător fiind SC DDD Constance Perfect Clean SRL.
 
Data publicării este 23 septembrie 2024. 
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, obiectul contractului constă în achiziția serviciilor de „Dezinsecție, Dezinfecție și Deratizare în porturile Constanța, Midia și Mangalia”, care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 28981/ 03.07.2024, beneficiar fiind Sucursala Servicii Port din cadrul CN APM SA Constanța.

 
Despre SC DDD Constance Perfect Clean SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 24 septembrie 2024, firma DDD Constance Perfect Clean SRL SRL a fost înființată în anul 2011, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Alte activități de curățenie n.c.a.“.

Asociat unic în SC DDD Constance Perfect Clean SRL este Gabriel Munteanu, cel care deține și calitatea de administrator.



Aceasta mai apare, ca asociat (cu 40%) și administrator, în Vederos Studio SRL

În 2023, SC DDD Constance Perfect Clean SRL a avut o cifră de afaceri de 4.833.071 lei, o pierdere de 442.431 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 24. 

Platforma termene.ro informează și că SC DDD Constance Perfect Clean SRL are peste 1.000 de contracte câștigate - achiziții directe și 84 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 23 septembrie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


CN APM SA Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Citește și:

O firmă din Deva, respectiv una din București au câștigat o licitație organizată de Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Ce vor furniza (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii