Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Două pavilioane, transformate în grădiniță în Murfaltar. B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL va elabora documentația de avizare (DOCUMENT)

ro

25 Aug, 2024 11:03 194 Marime text
Gradinita. Sursa foto - freepik.com
  • Două construcții existente vor fi transformate din pavilioane în unitate de învățământ preșcolar în Murfaltar.
  • Firma B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL și-a adjudecat contractul în valoare de 115.000 lei.
  • Firma este deținută de  Vasile Lucian Bogorodea, cu 52% din capitalul social, și  Anamaria Carolina Bogorodea, cu 48% din capitalul social.

Primăria Murfatlar transformă două pavilioane în grădiniță. Contractul „Serviciul elaborare DALI (Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) pentru obiectivul "Modificare și extindere construcții C1 și C2 existente, schimbare destinație din pavilioane în unitate de învățământ preșcolar, refacere împrejmuire" a fost atribuit de UAT Murfatlar societății B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL. Valoarea contractului atribuit pe 23 august este de 115.000 lei.


Despre B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL


Înființată în anul 2011, B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL are sediul social pe strada Ciocârliei, Nr. 15 din  Cumpăna și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Firma este deținută de  Vasile Lucian Bogorodea, cu 52% din capitalul social, și  Anamaria Carolina Bogorodea, cu 48% din capitalul social.
Cei doi asociați sunt și administartorii firmei. B.A.L.C. Proiect Construct Design SRL și-a adjudecat, prin negociere directă, 76 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Liceul Tehnologic Nicolae Titulescu, Comuna Cobadin, Municipiul Medgidia, Comuna Comana, Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu, Comuna Poarta Albă și altele.

De asemenea, firma a obținut și 5 contracte de la autorități publice locale, printre care Garda de Coastă,  Compania Națională de Investiții SA, Comuna Cobadin și Consiliul Local Agigea.

În anul 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de 2.560.241 lei, 4 salariați și un profit de 374.505 lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Lucrări la Școala Germană din Cobadin, județul Constanța. Firmele câștigătoare și valoarea contractului (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii