Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Iridex Group Salubrizare SRL furnizează servicii privind deșeurile pentru Primăria Cogealac (DOCUMENT)

ro

12 Sep, 2024 11:49 173 Marime text
Primăria Cogealac din județul Constanța, a semnat un contract, prin cumpărare directă cu Iridex Group Salubrizare SRL.

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro, la data de 11 septembrie 2024.
 
Potrivit datelor oficiale, tratarea deseurilor municipale generate de catre populatia din aria de administrare a UAT Cogealac astfel:

- Tratare mecano-biologica deseuri menajere reziduale pentru o cantitate estimata de 140,00 to la tariful de 144,62 lei/tonă fără TVA;
- Eliminare prin depozitare reziduuri din stația tratare mecano-biologica pentru o cantitate estimată de 93,80 tone la tariful de 136,30 lei/tona fără TVA;
- Contribuția pentru economia circulară eliminare prin depozitare pentru o cantitate estimata de 93,80 tone la tariful de 160,00 lei/tona fără TVA;

Obiectul achiziției îl reprezintă „Servicii privind deseurile menajere si deseurile”.

Valoarea estimată a achiziției este de 48.039,74 lei.

 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Potrivit termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase. Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Constanța.
 
Asociat majoritar este Iridex Group SRL (deținută, la rândul său, de Corneliu Pascu, Cristian Pascu și Florin Pascu), care deține 65,6% din Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Ceilalți asociați ai Iridex Group Salubrizare SRL sunt Olga Anghel, cu 13.03% din capitalul social, Cristian Pascu, cu 5.35% din capitalul social, Florin Pascu, 5.34% din capitalul social, Corneliu Pascu, cu 5.34% din capitalul social și Nicoleta Vâlsan, cu 5.34% din capitalul social.
 
 Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
Iridex Group Salubrizare SRL a obținut, prin negociere directă, 566 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Societatea Electrocentrale Craiova SA, Direcția Județeană de Statistică Dolj, Spitalul Clinic Judetean de Urgență Ilfov, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Unitatea Militara 01459, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic Panait Sârbu, Spitalul Clinic Judetean de Urgență Ilfov, Centrul Clinic de Boli Reumatismale Dr.Ion Stoia, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ RA Craiova și altele.
 
De asemenea, Iridex Group Salubrizare SRL a câștigat 119 de licitații organizate de autorități publice locale, printre care:
Primăria Ghindărești, Comuna Comana,  Comuna Silistea,  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București – Ilfov,  Asociația de Dezvoltare Intercomunitara Dobrogea, Comuna Costinești,  Comuna Mircea Voda și altele.
 
În 2023, Iridex Group Salubrizare SRL a declarat o cifră de afaceri de 207.078.052  lei, 1.166 de angajați și un profit de 19.293.670 lei.



În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Primăria Hârșova, executată silit la cererea Iridex Group Salubrizare SRL. Trei terenuri, de peste 800.000 lei, scoase la licitație de executorul judecătoresc (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii