Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Iulmar Ind SRL și-a adjudecat două contracte de la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)

ro

04 Sep, 2024 15:34 128 Marime text
Primăria Municipiului MangaliaPrimăria Municipiului Mangalia, județul Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Iulmar Ind SRL, contractul vizând lucrări de intervenții pe domeniul public dar și contractul vizând reparații reconstituire trotuare - DA36435885.

Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului de lucrări de intervenție pe domeniul public este de 189.732,33 de lei, iar celălat contract are valoarea de 35.000 lei.   
 
Denumirile achizițiilor sunt „Lucrări de intervenții pe domeniul public“ și „Reparații reconstituire trotuare“
 
Lucrările constau în: Str. Albatros - pavaj și borduri trotuar, Str.Libertății - pavaj și borduri trotuar și Bdul 1 Decembrie 1918 - pavaj și borduri trotuar, balustradă.

Lucrările se vor efectua conform antemăsuratori cuprinzand listele cu cantitățile de lucrări pe categorii de lucrări - Formularele nr.3. 
 
Potrivit datelor oficiale, în ceea ce privește contractul de reparații de reconstituire al trotuarelor este vorba despre executare lucrări de reparație/reconstruire trotuare la blocul AO4, situat pe str.M.I.Dobrogeanu nr.65A. Lucrările se vor executa conform Antemăsuratoare 51235/30.08.2024 - Formular F3. 
 
 

Despre Iulmar IND SRL

 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de  04 septembrie 2024, firma Iulmar Ind SRL din Mangalia, a fost înființată la data de 07.02.2011 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4299 - Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Iulmar Ind SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.184.082 lei, cu un profit de 1.276.965 lei, la 5 angajați.
  
Asociat și administrator este Ungureanu Tudor.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Ariv IND SRL din Constanța.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile privind cumpărările directe.



Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Mangalia investește în lucrări de intervenții pe domeniul public (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii