Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța La Băneasa, stații de încărcare mașini electrice, prin General Security SRL. Care e valoarea achiziției (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 15:39 188 Marime text
 Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
  • Ofertant câștigător este General Security SRL, firmă controlată de Dan Bogos, Horațiu Vasile Căpîlnean și Ioan Suciu.
 
Comuna Băneasa (Primăria), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Cluj-Napoca pentru „Stații de încărcare mașini electrice DC/AC“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.

Valoarea achiziției este de 268.000 lei (53.847,70 euro), ofertant câștigător fiind SC General Security SRL.
 
Data finalizării achiziției a fost 8 octombrie 2024.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de două stații de reîncărcare, formate din minimum trei puncte de reîncărcare de putere înaltă, alimentate de același punct de livrare din rețeaua publică de distribuție, din care două puncte de reîncărcare permit încărcarea în curent continuu, fiecare la o putere ≥ 50 kW, și un punct de reîncărcare permite încărcarea în curent alternativ la o putere >22 kW a vehiculelor electrice.
 
Sursa citată menționează că stațiile de reîncărcare vor respecta standardul IEC 61851 (Sistem de încărcare conductivă pentru vehicule electrice).
 
Stațiile de reîncărcare vor fi echipate cel puțin cu prize sau conectori de tip 2 pentru vehicule, conform descrierii din standardul EN62196-2, pentru încărcarea în curent alternativ și cel puțin cu conectori ai sistemului de reîncărcare combinat Combo 2, conform descrierii din standardul EN62196-3, pentru încărcarea în curent continuu.
 
Stațiile de reîncărcare comunică prin protocol de tip OCPP - Open Charge Point Protocol - minim 1.5 și dispun de meniu în limba română și în limba engleză.
 
Despre SC General Security SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 9 octombrie 2024, firma General Security SRL a fost înființată în anul 1998, adresa sediului social este în municipiul Cluj-Napoca, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații electrice“.
 
Asociați în SC General Security SRL este sunt Dan Bogos (cu 42,5%), Horațiu Vasile Căpîlnean (cu 42,5%) și Ioan Suciu (cu 15%), primul deținând și calitatea de administrator.  

Conform termene.ro, în 2023, SC General Security SRL a avut o cifră de afaceri de 82.505.378 lei, un profit de 7.685.301 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 118.
 
Platforma termene.ro mai informează că SC General Security SRL are în jur de 200 de contracte câștigate - achiziții directe și 15 contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 8 octombrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
  
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
General Security SRL Cluj furnizează stații de încărcare pentru mașini electrice în Ostrov! Contract de 44.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii