Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța La Cernavodă, pași în direcția reabilitării și modernizării a două terenuri de sport (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 17:00 137 Marime text
 
Primăria Cernavodă. Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
  • Cele două achiziții au valoarea de 105.000 lei fiecare, ofertant câștigător fiind SC Uliter Grup SRL.
 
Orașul Cernavodă (Primăria), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat contracte cu o firmă din județul Ilfov pentru elaborare proiect tehnic, detalii de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului pentru reabilitarea și modernizarea a două terenuri de sport, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.
 
Cele două achiziții au valoarea de 105.000 lei (21.098,74 euro) fiecare, ofertant câștigător fiind SC Uliter Grup SRL.

Data finalizării achiziției a fost 7 octombrie 2024.
 
Este vorba de servicii de elaborare proiect tehnic, detalii de execuție si asistență tehnică din partea proiectantului pentru reabilitare și modernizare teren sport lângă Liceul Axiopolis, din orasul Cernavodă și teren sport Școala „Mircea Eliade“ Cernavodă.
 
Durata de prestare a serviciilor va fi de 30 de zile, asistența tehnică se va acorda pe tot parcursul execuției lucrărilor.

Despre SC Uliter Grup SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 8 octombrie 2024, firma Uliter Grup SRL a fost înființată în anul 2006, adresa sediului social este la Voluntari, în județul Ilfov, iar activitatea principală este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În SC Uliter Grup SRL asociat unic este Maria Dorina Nicolescu, cea care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
În 2023, SC Uliter Grup SRL a avut o cifră de afaceri de 903.073 lei, un profit de 530.648 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că SC Uliter Grup SRL are 32 de contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 8 octombrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări Directe
Ce societate se ocupă de modernizarea terenurilor de sport din Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii