Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 24 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Lucris Servcom SRL oferă servicii de mentenanță la iluminatul public din Năvodari (DOCUMENT)

ro

24 Aug, 2024 21:20 165 Marime text
Primăria Năvodari. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Firma câștigătoare este Lucris Servcom SRL.
 
Primăria Orașului Năvodari, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind serviciile de mentenanță la iluminatul public.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este 66.749,05 lei.
 
Firma câștigătoare este Lucris Servcom SRL.
 
Despre Lucris Servcom SRL
 
Societatea Lucris Servcom SRL a fost înființată în anul 2005, are sediul în Ovidiu, județul Constanța, strada Poiana, nr. 2 și se ocupă de „Lucrări de instalații electrice”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Gheorghe-Lazăr Costel-Cristinel.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Lucris Servcom SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.942.012 lei, cu un profit de 646.696 lei, la 14 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Licitații Constanța: Nuclearelectrica SA investește în mai multe servicii pentru distribuția gazelor naturale într-un bloc (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii