Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din București va elabora documentația tehnico-economică pentru reabilitarea sediului UMC (DOCUMENT)

ro

23 Aug, 2024 13:28 206 Marime text
Sediul UMC. Sursa foto - ZIUA de Consanta
  • Contractul „Servicii de elaborare a documentațiilor tehnico-economice (DALI), sediul central, anunț ADV1436676“ a fost atribuit pe data de 21 august 2024 de UMC Constanța societății Princer SA.
  • Valoarea achiziției este de 95.000 lei. Princer SA este controlată de Marin Elena, Soprex-Imi SA,  Listă Acționari Persoane Fizice, Angelescu Alecsandru Corneliu, Acționari Persoane Juridice Tip Lista.
  • Bogdan Ionuț Anania este administratorul firmei.
  
Universitatea Maritimă din Constanța va reabilita sediul central. Firma care a semnat cu UMC este Princer SA.
 
Contractul „Servicii de elaborare a documentațiilor tehnico-economice (DALI), sediul central, anunț ADV1436676“ a fost atribuit pe data de 21 august 2024 și are o valoare de 95.000 lei.
 
Contractul „Servicii de elaborare a documentașiilor tehnico-economice pentru realizarea lucrarilor de interventii la constructii existente" constă în elaborarea documentație de avizare a lucrărilor de intervenție (D.A.L.I.) pentru lucrări de conformizare a clădirii sediul central al Universității Maritime din Constanța de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 104 pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu", conform oferta depusă în cadrul anunțului de publicitate NR ADV1436676.
 
Despre Princer SA
 
Înființată în anul 1991, firma  are sediul social pe bulevardul Natiunile Unite, Nr. 4, Bloc 107A din București și desfășoară activități de arhitectură.
 
Princer SA este controlată de Marin Elena, cu 51% din capitalul social, Soprex-Imi SA, cu 22% din capitalul social,  Listă Acționari Persoane Fizice, cu 15.52% din capitalul social,  Angelescu Alecsandru Corneliu, cu  10.55 % din capitalul social, Acționari Persoane Juridice Tip Lista, cu 0,93 % din capitalul social. Bogdan Ionuț Anania este administratorul firmei.
 
Princer SA a obținut, prin negociere directă, 27 de contracte de la autprități publice locale. Printre acestea se numără: Universitatea Maritima din Constanța, Compania Națională de Investiții SA, Inspectoratul Școlar Județean Arad, Comuna Cumpăna Județul Constanța, Județul Galați și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 493.933 lei, 6 salariați și o pieredre de 68.881 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și.

 
Contract de peste 100.000 lei: Universitatea Maritimă din Constanța caută o firmă care va obține autorizație de securitate la incendiu pentru sediul central (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii