Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărari directe Constanța O firmă din București va elabora două studii de fezabilitate pentru Spitalul Efosan din Eforie Nord. Achiziție de circa un milion de lei (DOCUMENTE)

ro

08 Sep, 2024 13:13 194 Marime text
foto: Facebook/ Spitalul Clinic de Recuperare Medicina Fizica si Balneologie-Eforie Nord
  • ABG Business Tools SRL din București a semnat cu Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie (EFOSAN) Eforie Nord.
  • Firma va elabora studiul de fezabilitate pentru demolarea vilei Navrom.
  • De asemenea, ABG Business Tools SRL va elabora documentația de avizare a lucrărilor de Intervenții (DALI) pentru modernizare, consolidare, extindere, eficientizare energetică și dotarea secțiilor.
  • Valoarea cumulată a celor două contracte este de 484.000 lei. 
 
Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie (EFOSAN) Eforie Nord a atribuit două contracte firmei ABG Business Tools SRL din București. Valoarea cumulată a celor două contracte este de 484.000 lei. 

Astfel, ABG Business Tools SRL din București va furniza „Servicii elaborare studiul de fezabilitate pentru demolarea vilei Navrom și construire spații de odihnă pentru pacienți care nu necesită internare“, în valoare de 219.000 lei. 

Potrivit informațiilor publicate pe SEAP, ABG Business Tools SRL va actualiza expertiza tehnică a corpurilor de clădire existente cu scenariul pentru demolare, studiu de fezabilitate, actualizare documentații obținere avize/acorduri solicitate prin C.U., studiu de specialitate privind eficiența energetică.

De asemenea, ABG Business Tools SRL a obținut și contractul „Documentație de avizare a lucrărilor de Intervenții (DALI) pentru modernizare, consolidare, extindere, eficientizare energetică și dotarea secțiilor“, în valoare de 265.000 lei.

Achiziția presupune prestarea serviciilor întocmire DALI - Modernizare, consolidare, extindere eficientizare energetică și dotarea sectiilor cu paturi, a Laboratorului RMFB și Ambulatoriului nr.2 - în conformitate cu HG 907, întocmire documentatie avize, acorduri conform certificat urbanism, expertiza tehnică a clădirii (daca este cazul).


Despre ABG Business Tools SRL 

Înființată în anul 2013, firma desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management și are sediul social pe strada Lecturii, Nr. 4 din București. Bulgaru Aurelian este asociat unic și administrator. 

ABG Business Tools SRL a mai obșinut, prin negociere directă, 89 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Spitalul Clinic de Recuperare Medicina Fizica și Balneologie Eforie Nord, Comuna Domnești, Orașul Sannicolau Mare și Municipiul Bacău. De asemenea, firma a câștigat și două licitații de la CJ Argeș. 

În anul 2023, ABG Business Tools SRL  a raportat o cifră de afaceri de 866.487 lei, 2 salariați și un profit de 94.708 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a celor două contracte.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și: 


Cumpărări directe: Un teren din Venus, dat în concesiune de Primăria Mangalia. Agroboutique SRL va elabora studiul de oportunitate (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii