Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Călărași va obține finanțare pentru Primăria Limanu. Proiectul vizează iluminatul public (DOCUMENTE)

ro

20 Oct, 2024 17:00 208 Marime text
Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Două contracte în valoare de 140.000 lei au fost atribuite firmei MINEX SRL de către UAT Limanu pentru servicii legate de finanțarea eficienței energetice a iluminatului public.
  • Martin Ioan este asociat unic și admninistartor al firmei MINEX SRL.
  • De-a lungul anilor, societatea a obținut, prin negociere directă, 106 de contracte de la autorități publice locale
 
 
Primăria Limanu a atribuit două contracte de 140.000 lei pentru servicii și documentații în vederea obținerii finanțării pentru eficiența energetică a iluminatului pubic. Astfel, pe data de 17 octombrie, Primăria Limanu a atribuit două contracte firmei MINEX SRL din Călărași, care vizează servicii și depunere cerere pentru obținerea finanțării. Valoarea celor două contracte atribuite prin negocietre directă este de 140.000 lei.
 
Contrcatul „Servicii și depunere cerere de finanțare în vederea obținerii finanțării prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, proiect finanțat de Administația Fondului de Mediu“ are o valoare de 60.000 RON.
 
De asemenea, contractul „Servicii elaborare documentatii tehnice in vederea obtinerii finanțării“ are o valoare de 80.000 RON. Achiziția „Servicii elaborare documentații tehnice în vederea obținerii finanțării prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu“ presupune elaborarea documentațiilor tehnice solicitate: audit energetic și luminotehnic; DALI, Proiect Tehnic de execuție + DTAC.
 
 
Despre MINEX SRL 
 
Înființată în anul 1992, firma are sediul social pe strada Filaturii, Nr. 1 din Slobozia, Județul Ialomița și desfășoară activități de inginerie si consultanță tehnică legată de acestea. Martin Ioan este asociat unic și dmninistartor.
 
De-a lungul anilor, societatea a obținut, prin negociere directă, 106 de contracte de la autorități publice locale.
 
Printre acestea se numără: Comuna Limanu, Comuna Leleasca, Primăria Municipiului Lugoj,  Comuna Barcanești,  Primaria Comunei Sintea Mare, Primăria Comunei Olari,  Orașul Amara, Municipiul Galați și altele.
 
În anul 2023, MINEX SRL a avut o cifră de afaceri de 1.629.834 lei, un singur salariat, un profit de 1.190.136 lei și datorii de 566.029 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit și informații de pe Termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta cele două anunțuri de atribuire.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii