Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Craiova digitalizează infrastructura urbană din Năvodari prin platforma RENNS (DOCUMENT)

ro

12 Oct, 2024 16:21 180 Marime text
  • Contractul „Serviciu acces platforma RENNS“ a fost atribuit de Primăria Năvodari societății Nanoterra SRL. Compania Nanoterra a fost înființată în 2010, are sediul social în Craiova și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6201 - Activități de realizare a soft-ului la comandă. Asociat unic și administrator este Daniel-Costin Ebâncă.
 
 
Primăria Năvodari implementează platforma RENNS, prin care se vor inventaria toate străzile și adresele administrative din localitate, date ce vor putea fi vizualizate întru-un soft (web based) GIS.
 
Contractul „Serviciu acces platforma RENNS“ a fost atribuit de Primăria Năvodari societății Nanoterra SRL. Valoarea contractului atribuit prin negociere directă este de 84.000 RON.
 
Serviciu acces platformă RENNS (introducere date) constă în întocmirea nomenclatorului stradal electronic, în corelare cu informațiile publice existente în geoportalul ANCPI.
 
Pentru implementarea RENNS se vor inventaria toate străzile și adresele administrative din localitate, date ce vor putea fi vizualizate întru-un soft (web based) GIS, care se va furniza la predarea datelor către primărie.
 
Se va ține cont de „tipul drumului", „Denumire drum“, „Tip teren“, „Număr adresă administrativă“, „Tip clădire“ etc. Geometriile clădirilor vor fi exportate ca puncte, iar străzile ca linii, geometriile vor fi formatate pentru RENNS (în format ANCPI), INS și S.T.S.
Etape de implementare:
 
1. Analiza documentelor furnizate de către Primărie în format fizic și electronic.
2. Colectarea datelor din teren se realizează cu ajutorul unui soft informatic specializat, destinat identificării adreselor administrative și a străzilor.
3. După colectarea datelor, acestea sunt comparate cu informațiile furnizate de către Primărie.
4. Realizarea hărții în format GIS.
5. După confirmarea corectitudinii datelor de către Primărie, se vor introduce manual în platforma RENNS toate străzile și numerele administrative care au fost aprobate.
 

Despre Nanoterra SRL

Compania Nanoterra a fost înființată în 2010, are sediul social în Craiova și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6201 - Activități de realizare a soft-ului la comandă. Asociat unic și administrator este Daniel-Costin Ebâncă.
 
Compania a încheiat, prin negociere directă, 189 de contracte cu autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orașul Năvodari, Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, SC Salubritate Craiova,  Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Administrația Comercială Sector 6,
Serviciul Public Direcția Poliția Locală Slatina, Serviciul Public Ecologie, Peisagistică și Salubrizare Urbană, Municipiul Târgoviște și altele.
 
În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 1.931.830 lei, profit de 1.240.722 lei, 5 angajați și datorii de 323.056 lei.
Situația pentru anul 2023 arată astfel: cifră de afaceri de 2.458.358 lei, 5 salariați, un profit de 1.651.628 lei și datorii de 363.104 lei.
 
Nanoterra SRL a semnat două contracte și cu Primăria Constanța pentru mentenanță pentru soft-urile de gestionare a parcărilor de reședință.
 
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:
 
Mentenanța pentru soft-urile de gestionare a parcărilor de reședintă din municipiul Constanța va fi realizată de Nanoterra SRL (DOCUMENTE)
 
O compania din Craiova actualizează aplicațiile de evidență a parcărilor de reședintă din municipiul Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii