Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța O societate din Cluj, controlată de o companie din Germania se va ocupa de distribuirea somațiilor de impunere pentru contribuabilii din Năvodari (DOCUMENT)

ro

29 Aug, 2024 21:07 151 Marime text
Primăria Orașului NăvodariPrimăria Orașului Năvodari, județul Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de servicii tipărire, inserare decizii de plată, scanare și distribuție prin Poșta Română cu confirmare.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății GPV Romania Prodcom SERV, valoarea fiind estimată la 56.940 lei.

Contractul prevede următoarele:
- servicii de tipărire, inserare în plic, procesare retururi și confirmări de primire a somațiilor, titlurilor executorii emise masiv din aplicația PEGAS, procesul verbal de cheltuieli, scanarea confirmărilor de primire, precum și distribuție prin Poșta Română cu confirmare de primire.
- servicii de tiparire, inserare în plic, procesare retururi și confirmari de primire a somațiilor , titlurilor executorii emise masiv din aplicația PEGAS, procesul verbal de cheltuieli, scanarea confirmarilor de primire, pentru un numar de 7800 contribuabili x 1,84 lei/ buc. = 14352 lei fara TVA
- expediere postala in regim de confirmare de primire pentru un numar de 7800 contribuabili x 5,46 lei/ buc.= 42588 lei fara TVA. plic format C6/C5, tiparit la 1 culoare fata (1+0), fereastra, confirmare de primire incorporate, tip ANAf - 1 coala A4 offset alb 80 g/mp, tipar fata-verso 1 culoare-Negru (1+1).
-Procesare retururi confirmari de primire- ridicare confirmari de la Posta, intocmire raport centralizator, aranjare in cutii si expediere confirmari catre beneficiar.
 - Procesare retururi plicuri- ridicare plicuri de la Posta, analiza motive returnare, intocmire raport centralizator, aranjare in cutii si expediere confirmari catre beneficiar.
- Procesare scanare confirmari de primire, scanare confirmari, intocmire fisier pdf confirmari, indexare confimari in fisiere pdf dupa datele cerute de furnizor in vederea identificarii rapide a confirmarii Prețul estimat este unitar și nu include TVA .
 
Despre GPV România Prodcom Serv SRL

Conform datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 29 august 2024 compania funcționează din 1996, are sediul în Cluj Napoca  și are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de papetărie.

Asociat unic este societatea din Germania Mayer – Kuvert -Network GMBH iar administratori sunt Iuliu-Emil Andreșan și De Couspel Jean -Gonzalve Marie Jaques care are cetățenie franceză.

Firma cu 80 de angajați, a raportat în 2023 o cifră de afaceri de 55.621.725 lei și pierdere de 3.304.016 lei, în scădere cu 191% față de anul anterior. .

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

citește și: 

O compania din Cluj-Napoca cu acționariat german distribuie deciziile de impunere pentru contribuabilii din Năvodari (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii