Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Picturi murale cu tematică sportivă, realizate în interiorul Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei“ Medgidia (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

17 Sep, 2024 15:56 211 Marime text
Au fost realizate imagini din volei, handbal, lupte, box sau ciclism.
 
  • Valoarea achiziției este de 47.150 lei (9.479,86 euro), ofertant câștigător fiind SC Briannadraws Studio SRL, firmă controlată de Briana-Maria Popescu și Ștefan Grigore.
 
Clubul Sportiv Medgidia, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia pentru „Servicii de aplicare pictură murală“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.

Valoarea achiziției este de 47.150 lei (9.479,86 euro), ofertant câștigător fiind SC Briannadraws Studio SRL.
 
Data publicării este 16 septembrie 2024.
 
Este vorba de picturi murale cu tematică sportivă (cu imagini din volei, handbal, lupte, box sau ciclism), realizate în interiorul Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, pe încăperi cu toalete publice.
 

Acum doi ani, au fost reabilitate clădirile toaletelor, iar acum s-a recurs la aceste picture murale, realizate de copii extrem de talentați. Am încercat să animăm zona, a declarat Nicolae Tutungiu, directorul CS Medgidia.   

  
Despre SC Briannadraws Studio SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 17 septembrie 2024, firma SC Briannadraws Studio SRL a fost înființată în anul 2022, adresa sediului social este la Medgidia, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Alte activități de tipărire n.c.a.“.

Asociați în SC Briannadraws Studio SRL sunt Briana-Maria Popescu (cu 75%) și Ștefan Grigore (cu 25%), din Medgidia, cei doi deținând și calitatea de administrator.

În 2023, SC Briannadraws Studio SRL a avut o cifră de afaceri de 104.106 lei, o pierdere de 27.293 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:

Cumpărări directe
Clubul Sportiv Medgidia, contracte cu două firme din municipiu, pentru lucrări de reamenajare și reparații (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii