Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria 23 August investește într-o centrală fotovoltaică, dotată cu stație de reîncărcare pentru mașini electrice (DOCUMENT)

ro

04 Oct, 2024 10:24 164 Marime text
Stație de reîncărcare pentru mașini electrice. Sursa foto - freepik.com
  • Euro AIM Consulting SRL va întocmi studiul de fezabilitate "Construire centrală fotovoltaică (prosumator) 23 August dotată cu stație de reîncărcare pentru mașini electrice" necesar depunerii cererii de finațare în cadrul Programul-cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei, Fondul de Modernizare în România.
  • Contractul are o valoare de este 175.000 lei.
  • Cojocaru Simona-Irina este asociat unic și administrator al firmei Euro AIM Consulting SRL.

Primăria 23 August cumpără servicii privid studiul  de fezabilitate pentru construirea unei centrale fotovoltaice și consultanță scriere cerere finanțare

Potriivt SEAP, firma care și-a adjudecat contractul în valoare de este 175.000 lei, este Euro AIM Consulting SRL.

Se va întocmi studiul de fezabilitate "Construire centrală fotovoltaică (prosumator) 23 August dotată cu stație de reîncărcare pentru mașini electrice" necesar depunerii cecerii de finațare în cadrul Programul-cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei, Fondul de Modernizare în România.
Firma Euro AIM Consulting SRL va asigura serviciile de consultanta necesare scrierii cererii de finanțare.

e asemenea, va asigura asistență necesară achizitorului în relația cu Autoritatea Contractantă, pe toată durata evaluării proiectului.


Despre Euro AIM Consulting SRL


Înființată în anul 2021, firma are sediul social pe  strada Cismelei, Nr. 18, Bloc J1 din Constanța și desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management. Cojocaru Simona-Irina este asociat unic și administrator.

Firma a obținut, prin negociere dirfectă, 39 de contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Siriu, Comuna Cumpăna,  Comuna Pantelimon, Comuna Strâmtura, Comuna Gardani,  Comuna Valu lui Traian și altele.

În anul 2023, firma Euro AIM Consulting SRL, cu 2 salariți, a raportat o cifră de afaceri de 2.172.436 lei, un profit de 973.925 lei și datorii de 591.542 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de patricipare la licitație.

Citește și:

Cumpărări Directe Constanța: Societatea Hestia Construcții Montaj va repara și zugrăvi Școala Gimnazială Nicolae Iorga, din localitatea Moșneni (DOCUMENT) 


Licitații Constanța: Primăria 23 August, contract de aproape 4 milioane de lei cu Iridex Group Salubrizare SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii