Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Aliman investește în siguranța școlii. Argovia Management SRL va elabora proiectul de reabilitare seismică (DOCUMENT)

ro

26 Oct, 2024 16:58 409 Marime text
  • Contractul „Servicii de consultanță pentru depunere proiect reabilitare clădire risc seismic ridicat PNCCRS“ a fost atribuit de Primăria Aliman firmei Argovia Management SRL.  Valoarea contractului, atribuit prin negociere directă, pe data de 24 octombrie este de 30.000 lei. Trif Adelina este asociat unic și administrator.
 
 
Primăria comunei Aliman, județul Constanța, va realibita Școala din localitate, care este încadrată în clasa clădirilor cu risc seismic ridicat PNCCRS.
 
În acest sens, contractul „Servicii de consultanță pentru depunere proiect reabilitare clădire risc seismic ridicat PNCCRS“ a fost atribuit firmei Argovia Management SRL din Galați. Valoarea contractului, atribuit prin negociere directă, pe data de 24 octombrie este de 30.000 lei.
 
Firma Argovia Management SRL va oferi servicii de consultanță pentru depunerea proiectului prin Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat (PNCCRS) proiectarea și execuția lucrărilor de intervenții pentru clădirile de interes și utilitate publică, pentru obiectivul: "Consolidare seismică și renovare energetică a Școlii din Comuna Aliman, judetul Constanța".
 
Firma va elabora cererea de finanțare și o va completa pe platforma dedicată; va redcta anexele șii declarațiile afrente Cererii de finanțare; va verifica încărcare, pe platforma dedicată, a documentației solicitate prin Ghidul Specific.
 
Despre Argovia Management SRL
 
Înființată în anul 2010, frima desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management și are sediul social pe strada Romana, Nr. 208, Bloc Roka Residence din Galați. Trif Adelina este asociat unic și administrator.
 
Firma și-a adjudecat, prin negociere directă, 59 de contracate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Lumina, Comuna Foltești, Comuna Vulturu, Comuna Gura Calitei, Comuna Bordești, Comuna Dumbrăveni, Comuna Cuza Vodă, Comuna Hartiești, Comuna Slobozia-Conachi, Comuna Biliești și altele.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 217.603 lei, 3 salariați, un profit de 26.053 lei și datorii de 50.975 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

ong>PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car
acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți vizualiza anunțul de atribuire a licitației.
 

Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: O firmă din Galați oferă consultanță Primăriei Lumina (DOCUMENT)
 
Cumpărări Directe Constanța: Societatea Logi Bic SRL furnizează mobilier și materiale didactice Școlii Gimnaziale „Dan Spătaru” din Aliman (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii