Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Primăria Comunei Lipnița a încheiat două contracte cu YSM Project Consulting SRL (DOCUMENTE)

ro

07 Sep, 2024 09:25 170 Marime text
Primăria Comunei Lipnița Primăria Comunei Lipnița a atribuit recent prin cumpărare directă două contracte de servicii de consultanță pentru implementarea proiectelor finanțate prin Programul Anghel Saligny.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractile au fost atribuite societății YSM PROJECT CONSULTING S.R.L.. Unul dintre contracte este estimat la 110.000 de lei, iar al doilea la 50.000 de lei.

Contractele prevăd acordarea de servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor finanțate prin intermediul Programului National de Investiții "Anghel Saligny", derulat de MDLPA, în conformitate cu prevederile OUG 95/2021 și Ordinul ministrului MDLPA nr. 1333/2013, constând în :
- Asistenta la Planificarea activităților
- Asistenta la întocmirea graficului Cererilor de Plata
- Asistenta la întocmirea Cererilor de plata
- Asistenta la realizarea Rapoartelor de progres
- Asistenta la întocmirea actelor adiționale la contractul de finanțare (daca este cazul)
- Urmărirea gradului de îndeplinire a activităților conform graficului de activități al proiectului
- Monitorizarea din punct de vedere cantitativ și calitativ a proiectului cu respectarea și încadrarea în bugetul proiectului și în perioada de implementare a acestuia
- Asistenta la întocmirea oricăror altor documente necesare în relația Beneficiar – Finanțator, în vederea implementării proiectului
- Gestionarea eventualelor modificări, situații neprevăzute, dispoziții de șantier în scopul aprobării și decontării serviciilor/lucrărilor de către Finanțator;

Este vorba despre proiectele „înființare sistem canalizare în sat Lipnița, comuna Lipnița, județul Constanta”, Înființare sistem alimentare cu apă în Sat Cuiugiuc, Lipnița” respectiv Înființare sistem alimentare cu apă în sat Izvoarele, Lipnița.

Despre YSM PROJECT CONSULTING

Conform datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 7 septembrie 2024 compania funcționează din 2017, are sediul în Constanța  și are ca obiect de activitate activitati de consultanta pentru afaceri si management.

Unic asociat și administrator este Adrian Micu. Acesta mai figurează ca unic asociat și administrator la Capital Project Consulting SRL.

Firma a raportat în 2023 o cifră de afaceri de 64.554 lei și profit de 54.154 lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Primăria Lipnița, contract de cadastrare de 23.000 de euro cu o întreprindere individuală (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii