Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria comunei Saraiu investește în audit energetic, servicii de management proiect și proiect tehnic (DOCUMENTE)

ro

14 Aug, 2024 14:36 173 Marime text
 
  • Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractelor este 201.500 lei, 169.000 lei, respectiv 67.800 lei.
 
Primăria comunei Saraiu, județul Constanța, a atribuit trei contracte prin cumpărare directă privind auditul energetic, serviciile de management proiect și proiect tehnic.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractelor este 201.500 lei, 169.000 lei, respectiv 67.800 lei.
 
Primele două au fost câștigate de societatea Hallo Up SRL, prima licitație fiind anulată, iar cea din urmă de societatea Aver Trust SRL.
 
Despre Hallo Up SRL
 
Societatea Hallo Up SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul în municipiul București, Sector 1, strada Grigore Alexandrescu, nr. 62 și se ocupă de „Lucrări de instalații electrice”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat este Lungu Violeta Georgiana, iar administrator este Lungu Sorin Ionuț.
 
Lungu Violeta Georgiana mai este asociat unic și administrator la MFG Business SRL, asociat și administrator la FM Intermed SRL, asociat la Alfavar Holding SRL și administrator la Biovar SRL, iar Lungu Sorin Ionuț mai este asociat și administrator la Alfavar Clinic SRL și administrator la Alfavar Holding SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Hallo Up SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.413.117 lei, cu un profit de 666.129 lei, la 14 angajați.
 
Despre Aver Trust SRL
 
Societatea Aver Trust SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul în municipiul București, sector 1, strada Grigore Alexandrescu, nr. 62 și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Hallo Up SRL, iar asociat și administrator este Grigore Ion-Viorel.
 
Grigore Ion-Viorel mai este asociat unic și administrator la Hurad AB SRL, asociat și administrator la Garibaldi Construzioni SRL, iar Hallo Up SRL mai este acționar la Aba Gas SRL și Biovar SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Aver Trust SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 280.000 lei, cu un profit de  251.981 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Primăria Constanța a emis 5 acte de urbanism: Cinci străzi din cartierul Palazu Mare, reabilitate de Confort Urban SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii