Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Hârșova crează infrastructură pentru autovehicule electrice. Patru stații de reîncărcare vor fi montate (DOCUMENTE)

ro

27 Oct, 2024 14:40 285 Marime text


Primăria orașului Hârșova, județul Constanța,  a atribuit contractul „infrastructură de reîncărcare pentru vehicule electrice”.
 
În urma unei negocieri directe, contractul a ajuns la firma Street Lighting SRL, în schimbul sumei de 174.623 de lei.
 
Conform detaliilor achiziției publice, autoritatea contractantă dorește achiziționarea de servicii de proiectare, asistență tehnică, respectiv furnizarea și montarea a 4 (patru stații) de reîncărcare cu putere normală 2x22 kw, conform documente anexate, pentru amplasarea în următoarele locații: str. Căsariei nr.48A , Grădinilor nr. 17, Plantelor nr. 33C, Soarelui nr. 4A.
 
Data publicării achiziției în SEAP a fost 24 octombrie 2024.
 
Despre Street Lighting SRL
 
Conform termene.ro, Street Lighting SRL are sediul în județul Ilfov, a fost fondată în anul 2011 și se ocupă cu lucrări de instalații electrice.
 
În anul 2023, societatea a realizat peste 16 milioane de lei și un profit de peste cinci milioane de lei. În medie, firma a avut 14 angajați.
 
Potrivit sursei menționate, Street Lighting SRL este controlată de Tancu Maria, care apare și ca administrator.
 
Conform licitatiapublica.ro, Street Lighting SRL are 137 de cumpărări directe la nivel național, din care cinci au legătură cu județul Constanța. Firma a mai fost contractată de Primăria 23 August și Primăria Techirghiol. Cea mai veche achiziție directă datează din 5 aprilie 2018.
 
Toate cumpărările directe la nivelul județului Constanța ale Street Lighting Design SRL pot fi consultate în secțiunea DOCUMENT.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii