Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Medgidia, achiziție de materiale pentru reparații la instalații electrice, sanitare și zugrăveli (DOCUMENT)

ro

10 Sep, 2024 16:03 175 Marime text
Primăria Medgidia. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Valoarea cumpărării directe este de 149.810 lei, ofertant câștigător fiind SC Refi Serv SRL.
 
Municipiul Medgidia (Primăria), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Medgidia pentru „Achiziționare materiale necesare efectuării de reparații la instalația electrică, sanitară și zugrăveli în cadrul Complexului Sportiv și Hotelier Iftimie Ilisei, piețe, obor, cimitir, locuințe sociale, sediul DGDPP“, achiziția fiind atribuită prin cumpărare directă.

Valoarea cumpărării directe este de 149.810 lei (30.125,28 euro), ofertant câștigător fiind SC Refi Serv SRL.
 
Data publicării este 6 septembrie 2024.

Despre SC Refi Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 10 septembrie 2024, firma Refi Serv SRL a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este la Medgidia, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun“.

Asociat unic în Refi Serv SRL este Aidin Refi, care deține și calitatea de administrator.

În 2023, Refi Serv SRL a avut o cifră de afaceri de 823.450 lei (în scădere cu 5% față de 2022), un profit de 148.617 lei (în scădere cu 21%), iar numărul mediu de angajați a fost 3 (în creștere cu 50% față de anul 2022). 

Platforma termene.ro informează și că Refi Serv SRL are în jur de 200 de contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 9 septembrie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
Primăria Medgidia a încheiat un contract pentru servicii de spălare a autovehiculelor din întregul parc auto!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii