Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Primăria Orașului Cernavodă, contract cu Nova Project & Konstruct Group (DOCUMENT0

ro

07 Oct, 2024 15:59 135 Marime text
Primăria Orașului CernavodăPrimăria Orașului Cernavodă a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de servicii verificare tehnică de calitate a proiectelor cerintele A1,B,Cc,D,E,F,Is,Ie,It pt 22 blocuri-D.A.L.I.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Nova Project & Konstruct Group, valoarea fiind etsimată la 187.000 RON.

Contractul prevede furnizarea de servicii de verificare tehnica de calitate a proiectelor la nivelul DALI pentru cerintele A1,B,Cc,D,E,F,Is,It,Ie pentru Reabilitare termica blocuri de locuinte cuprinse in programul local multianual privind cresterea performantei energetice a 22 de blocuri de locuinte din Orasul Cernavoda, Judetul Constanta.
 
Despre Nova Project & Konstruct Group SRL
 
Potrivit datelor furnizate de termene.ro, platfomă consultată la data de 7 octombrie 2024 societatea are sediul social în Cumpăna, județul Constanța pe strada Ciocârliei. Asociați în cadrul firmei sunt Alexandru Eduard Ioniță – 60% și Lenuța Lepădatu – 40%.
 
Administratorul firmei este Alexandru Eduard Ioniță. Numele acestuia mai apare și în cadrul societății Nova Konstruct Executie și Montaj SRL.
 
Pentru anul 2023 societatea a raportat cifră de afaceri de 1.906.681 lei, profit de 398.087 lei și 6 angajați.
 
Amintim că, societatea Nova Project & Konstruct Group SRL este cea care a efectuat lucrarea catargului portdrapel amplasat în faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  ​
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.

Citește și: 

Firma care a montat catargul portdrapel din faţa Pavilionului Expoziţional din Mamaia, contract cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii